1 Mayıs 2010 Cumartesi

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 32. Hafta

Amaçsız maçlarımızdan birine daha çıkıyoruz. Artık 9.luğa demir attık ve küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Denizlispor ile oynayacağız. Denizlispor seyircisi önünde Süper Lige veda edecek, biz ise bu sene düşme korkusu olmadan son hafta maçlarımızdan birini oynayacağız.

Teknik-taktiklik bi durum yok aslında ama geleneğimiz bozulmasın yazımızı yazalım. Denizlispor A2 takımında oynayan 2 yetenekli gence bu maçta görev verecek haberleri geldi. Tabi genç isimler kendilerini göstermek için hırslı oynayacaklardır. Eksik var mı yok mu bilemiyorum ancak bu dakikadan sonrada çok önemi yok gibi. Ancak düşen takımların geleneğidir son haftalarda iyi oynayıp yenmeye başlarlar, böyle bir durumla karşılaşma ihtimalimiz olabilir. Oyuncularda stresin olmaması bir avantaj ancak düşmeninde moral bozukluğu vardır muhakkak.

Bizde oldukça rahatız. Denizlispor gibi tam olarak altyapı oyuncuları oynatmasakta Alparslan ve Serkan Çalık gibi ara dönemde transfer edip çok yararlanamadığımız isimleri oynatacağız. Büyük umutlarla alınıp sakatlıktan kurtulamayan Sinan Ayrancı'da bu maçta görev alabilir. Almanya'dan gelen ve daha bir kez Eskişehirspor maçında izlediğimiz Sebahattin Usta'da bu maçta forma giyebilir ancak bu genç isimlerin ilk 11'de çıkma şansları biraz zor gibi. Genç stoper Mahmut ve Kahe'nin sakatlıkları devam ediyor. Yedek kaleci Ulaş'ın 11'de çıkmasını beklerken kadroya alınmayıp yerine genç kaleci Özkan'ın kadroya alınacağı haberini duydum.

Ankara'dan uzak geçecek 2 haftanın ilk maçı olan Denizlispor ile yarın saat 16.00'da karşılaşacağız. Yenmek sadece prestijimiz olacak. Yenmeyi tabi ki çok istiyorum ancak genç oyunculara 11'de şans verilip gelecek sezonun kalacaklarını gideceklerini ayıklamak daha güzel olurdu bana göre.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara