28 Ocak 2011 Cuma

Mutlu DEĞİLİZ!

 Ziraat Türkiye Kupa'sında grup liderisiniz ve 7 puanınız var. Rakibiniz Fenerbahçe. İnsanın gözü korkar ne olursa olsun değil mi? Fakat bir de şöyle düşünün grup liderisiniz, eskiden gelen kupa beyi ünvanınız var son 10 sene de 4 kere final oynamışsınız. Rakibiniz Fenerbahçe ama grupta sıfır puanlı ve dalga geçiliyor. Yeni Malatyaspor 2. ligde ve yılların Fenerbahçe'sini mağlup etmiş. Size bu maçta beraberlik bile yetiyor. Fenerbahçe oynatmadığı adamlarla çıkmış maça ve stadı bomboş 55.000 taraftar bu maçı izlemektense basketbol maçına gidiyor. Gençlerbirliği'ne bu şartlar altında tek diyebileceğim şey yen artık şu takımı be. Kim olsa böyle demez mi?

Olmadı. Maç başladı ve ilk 20 dakika da olmadık goller yedik. Maçın skoruna göre Ankaragücü bir gol atsa fenalardayız, eleniyoruz. Ara transferde bas bas bağırdık bek lazım bu takıma diye ama kimse dinlemedi. Haftalardır eleştiriyoruz Murat Kalkan'ı sol bekte yetersiz diye, ileriye çıkıp dönmüyor geriye diye ama laf dinlemez yönetim alternatifini bulmayınca muhtaç kalıyoruz. Gereksiz bir hareket ile eliyle top kesip penaltı yaptırdı bugün bu adam. Kaleci Serkan çok iyi kaleci, tecrübesi olağanüstü ama gamsız, frikik atılıyor ve üstüne gelen topa o kadar umursamaz atlıyor ki onu bile içeri alıyor.
Maç boyunca direkten dönen top dışında bir tane olumlu pozisyon yaratabilen bir takım yok bu Fenerbahçe'nin karşısında. Geçen maç Eskişehir maçının kadrosuyla bu maçta ki kadronun arasında bağlantı yok. Bambaşka 11. bu 11'in arasında Mehmet Akgün diye geldiğinden beri kaç maça çıktığı belli olmayan adamı pozisyonu olmayan sağ bekte oynatıyorsun bu sayede ne yaptığı da belli olmuyor. Sahada maç başından bu yana yürüyen ve saçma sapan bi şekilde kalecisine 7 defa dönen bir takım. Fenerbahçe öyle yada  böyle 10 kişi kalan Fenerbahçe ve atabildiğin gol sayısı 1. O golde 2-0'dan sonra laubali oynayan, eksik Fenerbahçe'ye karşı. Ve 2-1'e yatan, Ermin Zec'i yani tek forveti çıkarıp orta alan oyuncusu Mununga'yı sokan teknik direktör.

Bütün maç böyle gelişti ve biz tek farkla yenildik diye, Ankaragücü'de Malatya'yı yenemedi diye tur atladık. Maç sonu Zumdick beyefendi çıkıp turdan memnunum diyor. Türkiye Kupasında tur atlamak zerre umrumda değil önce ligi nasıl sıyıracağız onu düşünmeliyiz bence. Bu maçı da zaten güzel oyun umuduyla izledim ama nafile. Kupada böyle tur atlayacaksak lanet olsun böyle tura. Zaten bu anlayışla da Çeyrek finalde herhangi bir gruptan gelecek herhangi bir ikinci takım bizim ensemize vurup indirir aşağıya diye düşünüyorum. Bu sezon fazladan üzülmek gibi birşey olacak bu zihniyetle gelen bu tur. Kusura bakma İlhan Başkan, kusura bakma Zumdick, kusura bakmayın futbolcular artık bu takım için ne sabrımız kaldı, ne umudumuz. Siz tur atladık diye mutlusunuz ama biz MUTLU DEĞİLİZ!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara