8 Kasım 2011 Salı

Bojan Jorgacevic Geliyor Mu?

Sezon öncesi kaleci almak isteyen takımımız için KAA Gent'li Bojan Jorgacevic ismi anılıyordu. Fakat tarafların vazgeçmesi sonucu bu transfer gerçekleşmemişti.

Belçika ekibi resmi sitesinden yaptığı açıklamada "Bojan Jorgacevic için bir Türk takımıyla prensipte anlaştık." diye duyurdu. Kulüp sitesindeki haberde isim verilmemiş fakat sezon öncesi ismi Gençlerbirliği ile anıldığı için gözler öncelikli olarak bizim üzerimizde.
http://www.kaagent.be/actueel/1/07-11-2011/princiepsakkoord-over-transfer-jorgacevic

Belçika sitesi sporza.be de yayınlanan haberde, Club Brugge ile de bir bağlantının olduğu yazılmış ama kesinlik yok. Bunun yanı sıra sezon başı Türkiye'den gösterilen ilgi iptal olsa da yeniden girişimlere başlanıldığını yazmış. Resmi site Türk takımı olarak açıkladığı için Club Brugge safdışı kalmış diyebiliriz şimdilik. Tek bir gerçek var ki işin sadece sağlık kontrollerine kaldığını ve çok yüksek ihtimalle Ocak ayında Jorgacevic'in Gent takımıyla yollarını ayıracağını bu sitede doğrulamış.

http://www.sporza.be/cm/sporza/voetbal/Jupiler_Pro_League/111107_jorgacevic
Sezon öncesinde çıkan haber: http://www.sporza.be/cm/sporza/voetbal/Jupiler_Pro_League/1.1092292

hln.be adlı bir başka internet sitesi ise sporza ve Gent kulübünün resmi sitesindeki haberi özetlemiş. "Gent Türk kulübüyle prensipte anlaştığını söylerken, sporza bunun sis perdesi olduğunu, kesin olmadığını yazdı" şeklinde bir haber geçmişler.
http://www.hln.be/hln/nl/1285/Jupiler-Pro-League/article/detail/1344679/2011/11/07/Jorgacevic-naar-Turkse-club.dhtml

footgoal.net adlı sitede dün yayınlanan haberde ise Gençlerbirliği ve Gent'in anlaştığı yazılmış.
http://www.footgoal.net/suite.php?selection=76099

Kulübün resmi sitesinde yapılan açıklama daha güvenilir sonuçta. Bojan Jorgacevic büyük ihtimalle Türkiye'ye gelecek. Tabii ki öncelikli olarak Gençlerbirliği'ne daha yakın gözükse de günümüzde ki menajerlik oyunlarına akıl sır erdirmek mümkün olmadığından sadece dedikodu diyelim. Ocak ayında bir kalecimiz olursa şaşırmayalım diye denk geldiğim bu haberleri paylaşmak istedim. Herkesten önce ilk dedikodular bizde efendim =D.

1 yorum:

Necdet Özkazancı dedi ki...

Büyük hata olur. Üç kalecimiz var, üçü de genç ve yetenekli... Üçü de ilerisi için umut vaad ediyor. Ama olgunlaşabilmeleri için zaman lazım ve sürekli oynamaları şart... Biraz sabırlı olup genç kalecilerimizi kazanmalıyız. Jorgaçeviç'in transfer edilmesi genç kalecilerimizin önünü keser düşüncesindeyim. Örneğin Ramazan hatalı goller de yiyor ama Beşiktaş maçında 2-0 yenik durumdayken Simao'nun müthiş vuruşunu mükemmel çıkarması takdire şayandı ve bunu her kaleci yapamazdı. Belki de kalede Jorgaçeviç olsa o şut gol olacaktı ve 3-0 yenik duruma düşüp oyundan iyice kopacaktık. Bu genç kadro ile Beşiktaş gibi yıldızlar topluluğu denilen bir takımı yendik. Milli takıma seçilmiş kalecisine 4 gol attık. Bence elimizdeki genç kaleci ve futbolcuların değerini bilmeli, onları takım oyununa uyum sağlayacak şekilde yetiştirip takıma kazandırmalıyız.

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara