18 Ağustos 2012 Cumartesi

Yeni Formalarımız Belli Oldu!


Gençlerbirliği'nin yeni sezonda giyeceği forma tasarımları belli oldu. Tasarım ve tekstil öğrencisi Görkem Eke tarafından hazırlanan ve Lotto tarafından basılan formalarımız 90. yılımıza özel olarak hazırlandı.

Çubuklu, Yatay çizgili ve Beyaz olmak üzere hazırlanan formalarımız Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri içerisindeki mağazada 60 TL karşılığında satılmaktadır.

Çubuklu forma-siyah şort ve yatay çizgili- siyah şort kombinasyonlarını bu sene iç saha maçlarımızda, Yatay çizgili- siyah şort- kırmızı konç ve beyaz forma - siyah şort kombinasyonlarını ise deplasman maçlarında kullanacağız. Beyaz forma - Beyaz şort ise yedek olarak olası renk çakışmalarında kullanılmak üzere yedek olarak kullanılacak.

Formalarımızı tasarlayan Görkem Eke, çubuklu formanın konseptini geleneği bozmamak, beyaz formanın konseptini ışık saçan, gıpta edilen takım, yatay çizgilinin konseptini ise yeni modaya uyulup t-shirt tadında olduğunu twitterdan açıkladı.

Formalarla ilgili taraftarın en beğendiği klasik çubuklu olurken kimi kesim Beyaz'ı kimi kesim ise Yatay çizgiliyi eleştiriyor. Yine de en beğenilmeyen forma olarak yatay çizgiliyi gösterebiliriz sanırım.

Çubuklu forma olması gereken gibi gerçekten çok beğendim. Ancak Beyaz ve yatay çizgili için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. 90. yıl ve özel birşeylerden bahsediliyorsa o formalar bunlar olmamalıydı bence. Beyaz forma özgün bir çalışma şık durması şık ama geçen seneki beyaz ve 2002-2003 yıllarında adidasın yaptığı beyaz formalar gelince aklıma çokta beğendim diyemeyeceğim. Yatay Çizgili ise en başta cidden çok tişört havası var, forma cezbediciliği yok o yüzden en beğenmediğim diyebilirim. İkinci olarakta umarım gösterilen fotoğraftan dolayı öyledir ama kırmızı rengi çok soluk ve zayıf geldi gözüme.

Yine de takımın üzerinde güzel duracaklardır bence. Umarım uğur getirirler. Futbolcuların favorisi Beyaz formalarmış bunu da not olarak ekleyelim.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara