24 Ağustos 2012 Cuma

Sturing & Nilis!

 Yardımcı antrenörlerimizden Edward Sturing. Vitesse formasıyla aktif futbolculuk döneminden iki resim. Edward biraz Arnold Schwarzenegger andırıyor simasıyla. Saç kesimi, boyu ve futbolcuyken defans olması sebebiyle Filip Daems'i getirdi birde aklıma.
Vitesse'ye 11 yılını vermiş 3 kerede Hollanda Milli Takımı'nın formasını giymiş Sturing.

 Diğer yardımcı antrenörümüz Luc Nilis. Daha bir efsane, Belçika'nın en ünlü forvetlerinden. '94 ve '98 Dünya Kupasının yanı sıra Euro 2000 'de Belçika formasını giymiş o anlardan iki resim var. Nilis'in de tipi Red Kit'i andırıyor zaten lakabıda Red Kit. Kariyerinde Anderlecht, PSV ve Aston Villa gibi takımlar var.

 Özellikle PSV yılları önemli Nilis'in PSV formasıyla 164 maçta 110 gol atmayı başarmış isim üstelik o dönemde forvette partneri olan isimlerden biri Hollanda'nın dünyaya kazandırdığı en büyük forvetlerden Ruud van Nistelrooy ve "el fenomeno" lakaplı belkide dünyanın gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusu brezilyalı Ronaldo.


 Nilis geçen sezon başında ayrılmak zorunda kalmıştı bizden fakat bu sezon Fuat Çapa'nın yardımcısı olarak tekrar geldi. Lekic ve Zec hatta Artun ondan çok şey öğrenecektir eminim.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara