13 Mayıs 2018 Pazar

Murat Cavcav'ın Açıklamaları Üzerine

Babasının adının verildiği sezonda babasının emanetini 29 yıl sonra düşüren oğul Murat Cavcav, bugün A Spor kanalına telefonla bağlanarak açıklamalar yaptı.

Açıklamayı dinlemeyenler için buraya bırakıyorum;




Açıklamalardan anlaşılan durumun ne kadar vahim olduğudur. Sürekli aynı şeyleri tekrarlayan bir başkan var. Açıkça gösteriyor ki bazı kalıp cümleleri ezberleyip konuşan ve futbolun f'sinden anlamayan bir başkan ile karşı karşıyayız.

Sürekli olarak "bunlar futbolda olan şeyler", "istemezdik oldu" gibi sığ cümlelerden öte bir şey yok ama bir kaç nokta var ki kulübün durumunun ne kadar vahim durumda olduğunu göstermekte.

Kulübün parasının bittiğine dair sorulan soruya "Bunlar normal her kulübün başına gelen şeyler, para vererek oyuncu aldık" gibi rezalet bir açıklamaya imza atmış bulunmaktadır. Bu kulübün parasının bittiğinin itirafıdır. Bir alt ligde gelirlerin azaldığını ve altyapımızın çalışmadığını düşünürsek para sıkıntısını da yaşayacağız. Babasının yıllarca övündüğü borçsuz ve kasasında para olan kulübü 1.5 yılda Ümit Özat ile el ele bitirdi ve hiç gocunmadan bunu açıkladı.

Diğer nokta, hatanın nerede olduğuna dair sorulan soruya, hatayı kabul etmediği gibi asla bir öz eleştiri yapmadığını da itiraf etmesiydi. "Her takımın başına gelebilir, bu sene bizim başımıza geldi" demesi kadar komik ve vahim bir cevap yoktur. Nerde olduğunun, ne iş yaptığına dair en ufak bir fikri yok maalesef.

Papağan gibi tekrarladığı her sözün arkasından seneye için umutlanmak bir kenara, gözümün önünden "2. Lig Kırmızı Grup" geçmeye başladı. Bu takımın 1,5 yılda bu konuma gelmesinde kendine hata biçmeden hala bu takımın başındayım demek koca bir camia ile dalga geçmek ile eş değerdir.

Sayın Cavcav, 1,5 yılda bir takımı bu kadar rezil etmeyi başarmanız sizin için önemsenmeyecek bir mevzu olabilir, ne kadar büyük hatalar yaptığınızı bilemeyecek kadar futboldan da anlamıyor olabilirsiniz, Gençlerbirliği'nden intikam almak için yanıp tutuşuyorsanız bu takıma gönül vermiş insanları düşünün. Bizim içimiz yanarken sizin merak etmeyin demeniz bir işe yaramıyor. Merak ediyoruz çünkü 1,5 yılda koca kulübü bu hale getirenler önümüzdeki yıllarda bu kulübün kapısına kilit vurma noktasına getirebilir bizi.

Artık size düşen istifa etmektir. Eğer gerçekten seviyorsanız bu takımı, eğer gerçekten babanıza saygınız varsa, bu işi yapamadığınızı kabul edip kenara çekilmek sizin için de bizler için de en iyisi olacaktır. Zira hala "Ümit Özat ile ilgili karar vermedik" ve "mevcut kadroyu korumaya çalışacağız" demek bir kulüp başkanı için rezaletten ötedir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara