30 Nisan 2009 Perşembe

Altı(n) Puanlık Adam...


Bir santrafor oyuncusuna göre bakıldığında hayal kırıklığı yaşattı diyebilirim bu sezon. Koskoca 34 haftalık ligin 29. Haftası oynanmış ve sadece 3 golü olan bir santrafor oyuncusunun formda olduğunu kimse söyleyemez herhalde. Hele ki geldiği lig Bundesliga, uyruğuda Brezilya ise bir forvetten insanın beklentiside haliyle yüksek oluyor.

Haftalardır formsuzdu Kahe. İlk yarı biterken Samet Aybaba’nın Hacettepeye göndermek istediği bile söylendi. Doğrusu hak vermek bile gerekebilir çünkü ilk yarının bitişiyle Kahe’nin Beşiktaş’a attığı penaltı golü dışında hiçbirşeyi yoktu. Topu ayağında çok tutuyor, kaptırıyor, geçen seneki %100 olmayan formunu bile arattırdı bu sezon Kahe. Ligin ikinci yarısının başlamasıyla yine pek varlık gösterdiğini söyleyemeyiz tabii özellikle Ankara da Fenerbahçe’yi 1-0 yendiğimiz maçtaki oyununu görünce umudu gerçekten kesmiştim Kahe’den. Fakat son 3 hafta da aldığımız 2 galibiyet 1 mağlubiyetimiz var ki 2 galibiyette 1-0 lık skorla geldi bu galbiyetlerin golleride Kahe den geldi. Son Gaziantep maçındaki performansı ile aslında açıldığını geçte olsa form tutmaya, daha çok koşmaya, akıllıca yerler tutmaya başladığını söyleyebilirim.

Eğer takımımız ligde kalırsa bu sezon (buna çok inanıyorum) her ne kadar formsuz ve kötü diyebileceğimiz bir sezon geçirmiş olsada kazandırdığı 6 puan için Kahe ye çok teşekkür edeceğiz sanırım.. Tabi bu gollerini atarken ona asistleri yapan “yürekten oynuyorlar” övgümüze mazhar olan Hakan Aslantaş ve Mehmet Nas’ın performansını da görmezden gelmemek lazım. İlerleyen haftalarda umarım Kahe daha formuna kavuşur ve daha çok puanları hanemize yazdırır. Nazar değmesin diyelim, popomuzu kaşıyalım :D…..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara