23 Nisan 2010 Cuma

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 31. Hafta

İddiasız kaldığımız şu günlerde, yine iddiasız diyebileceğimiz bir takım olan Antalyaspor ile evimizde oynayacağız. İddiasız olmak futbolcuların üstünde ki baskıyı azalttığından daha iyi bir oyun sergilediğimizi söyleyebilirim. Bunu geçen hafta ki İstanbul Belediye maçında gördük. Bursaspor'a karşı yenilmemek adına defansif bir oyun oynarken Belediye'nin üstüne daha rahat giderek üç puanı gollü bir şekilde aldık.

Bu maçta büyük ihtimal böyle olacak. 2 takımda sadece biraz daha üst sıralar için oynayacak bu yüzden açık ve zevkli futbol izleyebiliriz. Gerek Thomas Doll'un gerekse Mehmet Özdilek'in oynattıkları futbol her zaman olmasa da zevk veriyor. Antalyaspor'un kalıplı forveti Serge Pacome Dijehoua ve asistleriyle bu sezon dikkat çeken ve Antalyaspor'a katkısı büyük olan Tita yok. Bu iki hücum elemanı yokken bizimde defansımızda Mahmut Boz dışında eksik yokken çok zorlanacağımızı sanmıyorum. Ancak Necati'ye dikkat etmemiz gerekiyor. Mehmet Özdilek'te ciddiyeti elden bırakmadıklarını ve 3 puan için oynayacaklarını söyledi hafta içi, bu sebeple eksiklerine rağmen yılmayacaklardır.

Bizde ise Mahmut Boz dışında tam kadro sahada olacak. Cezası biten Cem Can geri döndü ve büyük ihtimal Tozo veya Kerem ikilisinden biri yerine sahada olacak. Forvet hattının formsuzluğu geçen haftalarda Mustafa Pektemek'in açılmasıyla bozuldu. Mustafa hakkında Galatasaray iddiaları hala devam etmekte ve kendini göstermek içinde oynayacaktır. Aynı şekilde gönderilmesi gündemde olan Kahe, Tozo ve Sandro'da kendilerini göstermek amacıyla hırslı oynayabilirler. Haftasonu zevkli bir maç olacak ancak iddiasız takımları izlemeye gelecek taraftar sayısı çok az olacaktır. Kombineleri olmayan taraftarlar dışında gelecekler için biletlerin en ucuz 10 lira olması biraz fazla açıkçası. Maraton ve Kale Arkası fiyatları aynı tutularak insanları Maratona sevk etme çabası olsada Kale arkası 5 lira tutulsa insanlara daha çekici bir maç haline gelebilir ve Kale arkasınında dolması sağlanabilir.

Antalyaspor Kale Arkası: 10,00 TL
Gençlerbirliği Kale Arkası: 10,00 TL
Gençlerbirliği Kapalı: 15,00 TL
Gençlerbirliği Maraton: 10,00 TL

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara