26 Haziran 2010 Cumartesi

2010-2011 Sezonu Kombinelerimiz Satışta!

Sezonluk kombine biletlerimiz satışa sunuldu. Ayın 21'inden beri satışta ancak işlerimin yoğunluğundan ancak yazabiliyorum. Bu sene, geçen seneye göre sevindirici haber 2 sezondur satışa sunulmadığı için boş kalan kale arkası tribününe de kombine çıkarıldı.

Gençlik Parkı Kale Arkası (Gecekondu), Maraton ve Kapalı Tribün olmak üzere 3 tribüne çıkarılan kombine kartların fiyatı aşağıdaki gibidir;

Kale Arkası : 60 TL
Maraton : 90 TL
Kapalı : 200 TL

Aslına bakılacak olursa Gençlerbirliği taraftarı olmayan insanlar ne kadar ucuz kombine fiyatları var şeklinde bir tepki verebilir. Geçen sene de en ucuz kombine biletler bize aitti. Ancak işin bizden bakılan yüzü biraz daha farklı. Söylentiler 75 TL maraton tribünü olacağı yönündeydi başta ancak KDV'si ile birlikte bu fiyat 90 TL oldu deniliyor. Daha öncede 50 TL yapıp 60 TL isteyen yönetim kendini bir kez daha gösterdi. Her sene olduğu gibi kombine alanlara verilecek denilen eşantiyon atkı bu sene de yok, taraftarlarımıza duyurulur.

90 TL maraton için nedir ki? sorusunu soranlara da şunu söylemek isterim. Gençlerbirliği tribününün ağırlıklı profili öğrenci, haliyle 90 lira öğrenci için biraz ağır bir meblağ. Bunun yanında geçen sene 60 liraya aldığımız Maraton kombinesine bir anda gelen 30 TL'lik zamda oldukça ağır. Transfer hızlı başladı, bir-iki tane de olsa güzel adam geldi ancak hala takım üst sıraları kesin olarak vaat etmiyor. Dediğimiz gibi tek güzel yanı Kale Arkasına da kombine çıkarılmış olması. Herşeye rağmen Ankaralıları bu fiyatları kaçırmaması konusunda uyaralım. Şehrimizin takımına sahip çıkmak gerek, Gençlerbirliği gibi güzel tribünü olan bir takım olarak kombine satışları Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri C Blokta devam ediyor. Garanti, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası kartlarına 2 taksit yapılmakta.

Yönetim Ermin Zec'e tarihinin en yüksek bonservis bedelini verdiği için acısını çıkarıyor sanırım ama yinede herkesi takımımızı desteklemeye ve yerlerini önceden ayırtmaya devat ediyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara