30 Haziran 2010 Çarşamba

Herşey Yalan mıydı?

Gençlerbirliği yönetimi sezonun bitmesiyle birlikte transfer haberlerini birbiri ardına patlattı ve sadece 1 stoper transferiyle transferi kapatmak istediklerini söylediler. Gelecek sene için oluşan UEFA hedefleri, tarihimizin en pahalı transferi derken taraftar olarak bizde heyecanlandık haliyle. Üç istanbulluyla isimleri çıkan Mustafa Pektemek, Harbuzi gibi isimlerin satılmayacağının açıklanması ve gereksiz bir kaç adamında takımdan uzaklaştırılmasıyla bu sene farklı olacaktı bizim için. Elindeki kısıtlı kadroyla eski güzel günlere dönüş sinyali verdiren Thomas Doll'un hala takımın başında olması da cabasıydı. Transfer durgunlaştı aradığımız stoper hala yok ortalarda derken önce darbeyi kaleden yedik.

Özkan Öztürk'ün Best FM'de ki programına konuk olan Serdar Kulbilge'nin menajeri Fenerbahçe'nin Serdar'ı istediğini ve başta Gençlerbirliği yönetimi satmayı düşünmezken şimdi anlaşma zemini arandığını söyledi. Serdar'da Fener'e tekrar gitmek istiyormuş buda belirtildi. Zaten gitmek isteyen varsa gitsin diyenlerdeniz taraftar olarak ancak yönetimin ne yapacağı merak konusu. Gökhan Tokgöz gittiğinden beri kalemize geçen en iyi isimdi Serdar Kulbilge şüphesiz. Geçen sezonda yüreğiyle oynayan başarılı bir profesyoneldi. Gitmesi kayıp olacaktır ancak gitmek istediğini söyledikten sonra bize çok fayda getireceğini düşünmüyorum. Sezon başında Denizli kalecisi Cenk Gönen'i kaçırıp Beşiktaş'a kaptıran yönetim şu saatten sonra kaleye kimi bulacak merak konusu. Anlaşma zemini aradıklarına göre akıllarında bir isim var ancak bu isime çok güvenmiyorum.

Bu isime niye güvenmiyorum onu da başka bir transfer haberiyle açıklayayım. Dediğim gibi transferi kapatmak için sadece bir stopere ihtiyacımız vardı ve Bosna'lı stoper Gordon Bunoza ile görüşülüyordu ancak bu ismin transferinin olmadığı haberiyle birlikte geçen sezon küme düşen Hacettepe ile 2 kere küme düşme başarısını tatmış Hırvat stoper Ante Kulusic'in takıma geleceği söylendi. Tıpkı elimizde patlayan Admir Teli, Xhevahir Sukaj gibi öylesine transferlerden biri olan Kulusic'i izlediğim hiç bir maçta beğenmemiştim. Açıkçası kademede ağır kalması, adam kaçırması bu nasıl stoper dedirtiyor. Hacettepe'deki oyunu bizim Radeljic'ten farklı değil hatta daha kötüsüydü. Zaten küme düşerek belli ettiler nasıl olduklarını. Şimdi laf olsun diye bu adamı bize tekrar getirmeyi planlayan yönetim Serdar giderse Arnavutluk'tan, efendim kıyıda köşede kalmış bir ligden geç kalma hemen gel diyerek bir kalecide getirir muhakkak. Dev gibi cüssesiyle yan topların hepsini kaçıran Sırp Isailovic, Küçük boyuyla önde kale tutarak 30 metreden gol yiyen Peric, 6 pastan çıkmayıp kale koruduğunu sanan şike skandalıyla darbe yiyen Recep gibi kötü kaleci koleksiyonumuza bakalım bu sefer kimi ekleyeceğiz.

Herşey iyi gidiyor derken bu haberler laf olsun transferlerinin başlayacağını gösteriyor. Bekim Balaj'ı da aldık söylemedi demeyin Mustafa Pektemek'te yakında yolcu olur. Patiyo'nun bile hala gönderildiği haberi çıkmazken transferlerle göz boyayan yönetim kendine geliyor yavaş yavaş. Bu sene bize hüsran var gibi yine.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara