27 Haziran 2010 Pazar

Güle Güle Kaptan!

Geldiği günden bu yana başarıyla kaptanlığımızı yürüten futbolcumuz İlhan Eker'in bu sezon sözleşmesi bitmiş ve Doll'un isteği üzerine yenilenmemişti. İlhan Cavcav kendisini yine de takımda tutmak istesede haftalar önce Fenerbahçe'den gelen yüklü miktarda para teklifine evet cevabı veren kaptandan uzun süre ses seda çıkmadı.

Daha önce Galatasaray ile anlaşıp uzun süre ses çıkmayınca tekrar bizimle sözleşme yenileyen eski kaptanımız Erkan Özbey'in işine mi dönecek diye beklerken bugün gelen haberde Fenerbahçe resmi internet sitesi İlhan ile 3 yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu. Zaten kendisini Fenerbahçe'ye tavsiye eden Aykut Kocaman, başa geçince bu girişim hızlanmış oldu ve sözleşme haberi geldi. Kaptan'ın gidişi bizi yada kendi adıma konuşmam gerekirse beni sadece duygusal olarak etkiledi. Açık konuşmak gerekirse geçen sezon ki performansı hayal kırıklığıydı İlhan'ın. Özellikle son haftalarda ki oyununda, yaptığı hataların çoğu gol yememize sebep oldu.

Duygusal yanı ise 3. ligden bu yana, şu an Trabzonspor'da oynayan Giray Kaçar ile birlikte kendisini gururla izledik. O bizden biriydi ve takım içindeki lider duruşu, takımı oynatışı gerçek bir profesyonel olacağının habercisiydi o yıllardan bu zamana. Elimizde büyüdü derler ya işte tamda o hesap. Bize geldiği sezondan itibaren takımı bir farklı sahipleniyordu ve hırsını takıma yansıtıyordu. Giray gittikten sonra formunda düşüş olsa da hırsıyla kapatıyordu bu açığını. Şimdi Fenerbahçe'yi bu kadar sahiplenemeyecektir sanıyorum ve çok fazla forma şansıda bulamayabilir görüşündeyim. Hırsı devam ederse Lugano-İlhan ikilisinden oluşabilecek stoper hattı her an kırmızı kart görmeye müsait olabilir. Bundan sonrası Fenerbahçelileri ilgilendirir ama gözden düşmesi yada harcanması en çok Gençlerbirliği taraftarlarını üzecektir. Futbol adına çok fazla bir kaybımız olmadığını düşünüyorum ama İlhan gibi elimizde büyüyen ismin kaybı içimizi buruyor biraz. Fenerbahçe'yi sevmesekte İlhan ile birlikte büyüyen eski göz ağrılarımızdan Gökhan Gönül'ü farklı bir gözle takip edeceğiz.

Herşey için teşekkürler Kaptan!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara