1 Temmuz 2010 Perşembe

Ankara'nın Değerleri Elden Gidiyor!

Türk futbol tarihinin önemli takımlarından eski ismiyle PTT olarak Süper Ligde yıllarca renk olmuş yeni adı Türk Telekomspor olarak alt liglerde Ankara'yı temsil eden mavi-lacivertli ekip satılıyor.

Türk Telekomspor yönetimi olağanüstü genel kurul kararı alarak 12 Temmuz'da kulübün devredilmesi için yetki verecek. Türk Telekomspor gibi bir değer yakında futbol sayfalarından silinecek bu kararla.

Daha önce voleyboldan çekilen ve basketboldanda çekilerek İstanbul takımlarına sponsor olmak isteyen Türk Telekom yönetimi acımasız bir karara daha imza attı. Kendilerini tebrik etmek lazım. Ankara'nın değerlerini hiçe sayarak İstanbul takımlarına peşkeş çekme, yalakalık yapma peşinde olan bu yönetimi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Asıl başarı yakalanan ve Ankara halkına basketbolu sevdiren takım olan Türk Telekom Basketbol şubesi ise küçülme kararının ardından gelecek sene liglerden çekilecek ve Galatasaray Basketbol takımına ana sponsor olacakmış.

Bravo Türk Telekom yönetimi, böyle devam edin. İstanbul'un haltını yiyeceksiniz. Daha ağır konuşmakta geçiyor içimden ama size ne söylesem azdır. Ankara'ya verdiğiniz bu kıymet gözlerimi yaşarttı gerçekten. Gökçeklerin Ankaraspor'u mahvettikleri gibi sizde eski çınar PTT'yi bir kalemde harcadınız ya Ankaralı spor severler olarak hepinizle ayrı ayrı gurur(!) duyuyoruz. Darısı Ankara Demirsporumuzun, Şekersporumuzun başına(!).... Bu kadarı yetmez onlarıda mahvedin!

1 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

O kale fetih edileli çok oldu PTT o Metin Kurt'un gençlik yıllarının PTT si değil nasılsa...

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara