18 Eylül 2010 Cumartesi

2010 - 2011 Sezonu 5. Hafta Maçımız ; Kardemir Karabükspor - Gençlerbirliği

5. haftada Karabük deplasmanındayız. Deplasmanda takımımızı yalnız bırakmamak adına bizde yola çıkıyoruz. İnşallah sabah saatlerinde ufak bir Karabük turundan sonra maçtaki yerlerimizi alarak takımımıza destek vereceğiz.

Geçen hafta kritik bir maçtan galibiyetle ayrılarak özgüven tazeleyen takımımız bu maç için umutlu. Kötü gidişatın ardından geçen hafta hakemin inatla futbola izin vermeyen oyununa rağmen hayat belirtileri gösteren takımımız hazırlıklarını tamamladı. Geçen haftaki ilk 11'i bozmamayı düşünen teknik direktör Doll'de umut veren açıklamalar yaptı. Takımda eksik yok. Daha doğrusu bilindik Mustafa Pektemek, Stewart ve Mehmet Akgün'ün dışında ekstra bir eksik yok. Smeltz geçen hafta takıma ayrı bir hava getirdi ancak hala alışma sürecinde bu maçla biraz daha oyununa birşeyler katabilir düşüncesindeyim. Bunun yanı sıra Jedinak hala en zayıf halkamız. Hafta içi Thomas Doll'un yaptığı açıklamada kalite farklarından bahsetti. Burada vurgulanan muhtemel isim Jedinak olarak düşündüm ben. Tabi diğer oyunculara göre kumaşı daha iyi olduğunu düşündüğüm Ermin Zec'in yalnız kalmasından da bahsediyor olabilir. Orta sahayı elimizde tutarsak daha rahat bir maç geçirebiliriz düşüncesindeyim ancak Jedinak'ın bu formuyla çok eksik kalıyoruz o noktada.

Karabük'te ise Jedinak'ın bu formunu görünce o bile daha iyiydi dediğim Tozo sarı kart cezalısı. Orta sahada ilk eksik kendisi ancak Florin Cernat ismi korkutuyor. Etkili şutları da cabası. Bunun yanında sakat olan Mehmet Çoğum'da oynamayacak. Kağıt üstünde bakıldığında kadromuz bir adım öne çıksada Cernat ve Emenike'ye özellikle dikkat etmek lazım. Geçen hafta Kasımpaşa'ya karşıda çok etkili olan Emenike en büyük sorunumuz olarak göze çarpıyor. Lakin defansımız formunda. Kaleci Serdar, Curri ve Aykut'a bu maçta büyük iş düşecek. Mahmut Boz tecrübelendikçe iyiye gidiyor. Orhan ise istikrarsızlık göstermezse formunda şu an itibariyle. Ama Emenike gerçekten büyük tehlike. Orta saha üstünlüğünü de Karabük'e teslim edersek Emenike canımızı yakacaktır. Ama geçen haftalara göre daha umutlu gidiyoruz. Geçen hafta ki oyunumuzu devam ettirebilirsek en kötü (o da orta sahamızın da hala aynı olacağı düşüncesiyle) beraberlik çıkartırız. Ha unutmadan umarım duran toplara da bir çare üretmişizdir artık.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara