2 Ekim 2010 Cumartesi

Forma Reklamımız Jet Fadıl'dan!


Turkcell'in futbol arenasından çekilmesinden sonra 7 haftadır göğsünde reklam olmadan mücadele eden takımımız Fenerbahçe maçında göğüs reklamıyla çıktı. Siyah zemin üzerinde sarıyla "Caprice Gold" yazan reklamla çıkan takımımız, artık sürekli olarak bu reklamla mı sahaya çıkacak yoksa sadece bu maçlık verilen bir reklam mıydı bilemiyorum. Henüz resmi sitede de bununla ilgili bir açıklama yok.

Caprice Gold ne firması diye baktığımızda oteller zinciri olduğunu görüyoruz. Üstteki resimde İstanbul Bayrampaşa'da açılmış veya açılacak olan -tam bilemiyorum- 7 yıldızlı otelin resmidir. Bu otelin projesi de bir dönem futbola el atan JetPA isimli şirketiyle adı bir takım yolsuzluklara da karışan "Jet Fadıl" olarak bildiğimiz Fadıl Akgündüz. Şu anda da Alpay Öcalan ile birlikte Siirt Jet-PA Spor'un başkanlığını yapan isimi bir dönemin yıldızlarını bonservisiyle alıp İstanbul takımlarına kiralamasıyla duymuştuk. 

Neyse takıma hayırlı olsun sahibi her kimse kim bizi ilgilendirmez. Yine de bu reklamın tek maçlık olmasını diliyorum. Zaten Ankara'da da şubesi olmayan bu otelin reklamı formayı çok çirkin hale sokmuş. Neredeyse Turkcell reklamını bile özleyeceğim.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara