25 Aralık 2011 Pazar

A2'ler Farkı Açıyor!

 A2 Ligi 2. grupta mücadele eden ekibimiz 11. haftası biten ligde 27 puan ile lider durumda. Namağlup yoluna devam eden ekibimizin en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasında 8 puanlık muazzam bir fark oluşmuş durumda. Ligin bitimine 6 hafta kala 2. grupta liderliği kaybetmesi çok zor görünen ekibimiz aldığı sonuçlarla da bunu kanıtlanıyor. Son maçında Güngörenspor'u 5-0 ile geçen ekibimiz diğer gruptan gelecek rakipleri için ne kadar tehlikeli olduğunu ve bu senenin en büyük şampiyon adayı olduğu sinyalini vermekte.

Gençlerbirliği A2 takımının ise golcü sıkıntısı yok. Bu haftaya kadar atılan 32 golün 22'sinde 4 ismin imzası bulunmakta. Bu isimler gol krallığı listesinde de ilk 10 içindeler. 7 gol ile başı çeken isim ise Berat Tosun. Devre arası kampında A takımla antremanlara çıkıp kendini göstermesi beklenen genç Berat, ileride Türk futboluna kazandıracağımız isimlerin başını çekmekte.


Berat'ı takip eden isimler ise 6 gol ile Afrikalı akımının yeni temsilcilerinden Franck. Sezon başı A takım ile lig maçına da çıkan Franck, A takımla devre arası kampına çıkıp tekrar kendini göstermesi beklenen isimlerden. Son haftalarda A2 formasıyla attığı gollerle dikkat çeken diğer isim ise 1993 doğumlu Burak Çolak. 5 gollü Çolak'ı sezon başındaki hazırlık karşılaşmalarında da izlemiştik.

Fuat Hocanın elinde gelecekte kullanabileceği çok iyi isimler var. A2 takımının oyuncuları ve aldığı sonuçlar bunun en büyük göstergesi. Devre arasından sonra bir iki ismi kadroda görebiliriz belki.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara