30 Aralık 2011 Cuma

Transferler Başladı!


Transfer sezonunun açılmasıyla erkenci davranan kulübümüz mevkilere göre isimler transfer etmeye başladı. İlk isim Samsunspor ile sözleşmesini fesheden eski oyuncumuz Ergün Teber. 2008-2009 sezonunda takımımız 1 sezon boyunca formasını giyen sol bek o zamanlar bekleneni pek verememişti. Bizde oynadığı dönem başaramadığını Kasımpaşa formasıyla küme düşerek yaşayan Ergün, Süper Ligin yeni ekibi Samsunspor ile anlaşarak bir nevi kurtuldu düşmekten. Samsunspor formasıyla ligin ilk maçında şaşkın bakışlarımız altında bize karşıda çok iyi bir performans sergilemişti Ergün. 

Teknik direktörümüz Fuat Çapa; "biz Ergün'ü alarak 3 mevkiye transfer yaptık" diyor. Mehmet Sedef'i sağ bekte oynatmayı planlayan Çapa böylelikle sağ beke mahkum kalan orta saha Cem Can'ı gerçek mevkisine döndürme planları içinde. Ayrıca bu sezon Samsunspor formasıyla Trabzon'a çok şık bir gol atan Ergün bakalım ikinci Gençlerbirliği macerasında neler yapacak? Şu an için daha önce dilimiz yandığından biraz şüpheli baksakta Fuat Çapa'da olduğu gibi belki bu sefer güzel şeyler düşünebiliriz.


İkinci transferimiz ise Onur Bayramoğlu. Orta sahaya Harbuzi'nin gidişinden sonra genç dinamik ve oynamak isteyen bir oyuncu transferi. Üstelik Türk yani yabancı kontenjanını bir kişi eksilttik. Bozüyükspor forması giyerken 3 büyüklerin dikkatini çekebilmek kolay değil. Genç oyuncuları öğütmesiyle tanınan İstanbul kulüplerimiz tabiki Onur'u da çok fazla maçta oynatmadı. Uzun bir sakatlığı atlatıp Pektemek transferinde bize gelmeyen Ali Kuçik'in yerine mantıklı bir tercihle oynayabileceği bir takıma geldi. Bilenler vardır aynı Harbuzi gibi Türk futbol severler için Football Manager adlı oyunun efsanesidir. Sonunun Harbuzi'ye benzeyeceğini düşünmediğim bir isim olarak eklemeliyim. Türkiye U-19, U-20 milli takımlarınında formasını giymiş bir isim. Fuat Çapa gibi genç futbolcuların gelişimine büyük önem verdiğini her yerde söyleyen bir hocanın elinde çok şey verebileceğine inanıyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara