7 Şubat 2011 Pazartesi

Ankara Demirspor - Lüleburgazspor Maç Notları!

 - 3. ligimizin kalitesi oldukça düşük. Bu maçtan çıkarabileceğim en önemli sonuçlardan biridir bu.
- Hakemliğin altyapısı olacak bu alt liglerde hakem kalitemizde çok düşük.
- İki tarafı da oynatmayan ve çok kolay faul çalan bir hakemin Süper Lig'de ki geleceğinin nasıl olduğunu görüyoruz şu anda bile aslında.
- Ankara Demirspor'u konuşursam defansı dışında canlı bir takım.
- Ancak forvet hattı geriye dönmeyip desteğini kısınca orta saha ile iletişimi de zorlaşıyor.
 - Bu maçta her ne kadar içimi burksa da,birazda sevindirici bir an sahada Gençlerbirliği ASAŞ ve OFTAŞ zamanından tanıdığımız Kemal Yıldırım'ı görmek oldu.
- Eski günlerinden çok uzakta olan Kemal Yıldırım'ı herşeye rağmen buralarda görmek üzücü.
- Süper Ligde OFTAŞ ile sakatlık geçirdikten sonra Orduspor ile anlaşan Kemal'in son durağı burası olmuş. Eski hızı ve çalımlarından eser yok. Üst resimde 10 numaralı futbolcu artık korkarak oynuyor.
- Babasıyla da tribünde konuştuğumuz futbolcunun 2 kere stres kemiği kırılınca böyle biraz çekingen oynadığından bahsedildi.
- Ankara Demirspor'da 2 numaralı defans oyuncusu 3 kere tacı yanlış kullanıp 3 kere tacı el değiştirince oldukça tepki aldı.
- İnatla 4. tacı atmaya çalışan futbolcuya arkadaşları, tacı nasıl atması gerektiğini göstermesi oldukça komik ama profesyonel bir futbolcu açısından utanç verici olması gereken bir andı.
- Maçı 1-0 önde götüren Ankara Demirspor'un, Lüleburgaz'ın 10 kişi kalmasıyla rahatlayacağını düşündük ama Lüleburgaz atak üstüne atak geliştirdi.
- Sonradan oyuna giren ve 17 numaralı formayı giyen genç oyuncunun mükemmel asisti sayesinde 2-0 öne geçen Demirspor ancak rahatlayabildi.
- Maç zorda olsa Ankara Demirspor'un 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara