13 Şubat 2010 Cumartesi

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 21. Hafta

Yarın saat 14:OO'da Yenikent ASAŞ Stadında Kasımpaşa'yı ağırlayacağız. Aslında tarafsız saha gibi düşünülebilir Yenikent. Bolu'da olduğu için İstanbul ile Ankara'nın ortak noktası. Allah'tan Kasımpaşa'nın seyircisi akın peşinde değil.

Gençlerbirliği'nde Harbuzi yok. 3 hafta forma giyemeyecek. O'nun yokluğunda o bölgede yüksek ihtimal Sandro oynayacak. Sandro'nun formsuzluğu düşündürücü tabi ki. Beşiktaş maçında ki gibi hayaleti oynayacaksa çok zorlanacağız demektir. İdeal 11'imizle çıkacağız maça her zaman olduğu gibi. En büyük muamma Vranjes ve Hurşut. Serkan Çalık'ın hafif sakatlığı yüzünden umut yok. Ancak Vranjes oynayacak mı henüz bir haber gelmiş değil. Kerem'in hali ortadayken, Vranjes bir an evvel takıma yerleşmeli. Hurşut'un ise ailevi problerini halletmek için Hollanda'ya gittiğini duymuştuk. Bu durum ilk 11'de başlamasını etkileyecektir muhakkak ama kadroya da alınmayabilir antreman eksikliği gerekçesiyle. Daha önce Vranjes olmadan kör topal idare ediyorduk ama Hurşut olmazsa bizim için büyük kayıp olur.

Kasımpaşa cephesindeyse bir çıkış vardı son dönemlerde. Yaşlı kurt Cenk İşler ile döktürüyorlar. Aynı zamanda ilk Süper Lig zamanlarından beri beğendiğim Andre Moritz en tehlikeli oyuncuları. Bunun dışında bir handikapları var o da teknik direktörleri Yılmaz Vural. Şu sıralar kafasını Milli Takım hocalığıyla bozan Vural, takımı biraz boşladı gibi. Ama kendini kanıtlamak istediği için hırsta yapabilir. Tam bir bomba. Ne olacağı belirsiz ya kendi ellerinde ya da bizim elimizde patlayabilirler. Ancak yüksek ihtimal kazanacağımız bir maç.

Tekrar hatırlatalım saat 12:00'da Yenikent'e ücretsiz otobüs kaldırılacak. Atatürk Spor Salonunun önünden ve 19 Mayıs önünde bekleyecek otobüsler. Kombineler maçta geçerli olacaktır. Sadece maraton tribünü ve kapalı açılacak bütün biletler 5 lira. Herkesi bekliyoruz. Ankaragücü gölgesinden de kurtulmuş stad. Bayraklarımızla kapatılmış futbolcu resimleri. Kendi sahamızda güzel bir maç olacak inşallah.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara