19 Şubat 2010 Cuma

Gençlerbirliği ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 22. Hafta

Eskişehir'de 22. haftada, Eskişehirspor ile karşılaşacağız. Kasımpaşa sonrası kırılan umutlarımızda bir tazelenme yaşamak istiyoruz ancak şu an itibariyle zor gözüküyor.

Abdülhamit'in soğuk algınlığı dışında eksiğimiz yok. Maça tam kadro gelebileceğiz ancak nasıl oynayacağız büyük muamma. Kasımpaşa karşısında taraflı, tarafsız herkes galibiyet beklerken aldığımız mağlubiyet moralleri biraz bozdu. Yetkililer ise şu an için hala Yenikent mi, 19 Mayıs mı diye tartışıyor. Doll'un Almanya'ya çok sık gitmesinden doğan rahatsızlık ortamı derken, iç işlerimiz yine oldukça karışık. Futbolcular ise açıklamalarında iyi bir havada olduklarının sinyalini veriyorlar. Yenmeleri gerektiğinin farkındalar. Ancak Thomas Doll'un fark yaratcak oyuncumuz olmaması açıklaması takımı etkileyecek mi? bir de bu soru işareti çıktı bütün bu kaos ortamı yetmezmiş gibi. Oldukça karman çorman bir havadayız.

Eskişehir ise son galibiyet ile moralli ve taraftarlarının karşısında maça çıkacaklar. En kötü dönemlerinde bile taraftarlarının ateşlemesiyle iyi sonuçlar alabilen bir takım. Kasımpaşa oyununu burda da oynarsak, Es-Es, Kasımpaşa gibi beraberliğe yatacak ir görüntü sergilemeyeceğinden söylemesi ürkütücü ama fark gelebilir.

5 gündür Eskişehirdeyim. Gece yağmur yağmasına rağmen gündüzleri bahar havası var. Maçın saat 3'de oynanacağını düşündüğümüzde taraftarlar için güzel bir maç havası olacaktır. Futbolcularda oldukça güzel bir havada kıran kırana bir maç geçirebilirler. Tabii ki bu kıran kırana durumu Ankara takımlarının Eskişehir'i zorlaması yüzünden istatistiki bir olasılık olarak söylüyorum. Yarın hızlı tren vasıtasıyla bir çok Gençlerbirliği taraftarı da bu maça gelcektir. Umarız emeklerimiz ve taraftarın herşeye rağmen bu vefası karşılık kalmaz.

1 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

gençlerbirliğinde eksk yok bildiğim kadarıyla , hurşut yine yedek başlayacak . mustafa ve kahe ilk 11 değil mi ?

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara