22 Ağustos 2010 Pazar

Bir Garip İddia; Thomas Doll Gönderiliyor!

Cem Onuk'un istifası konuşulurken dün yine kulüp karıştı. Aslında ortada gerçek kanıtlar yok ama ortaya atılan iddialar ortalığı karıştıracak cinsten. Hal böyle olursa Cem Onuk giderayak kazığını atıpta gidecek. İddianın sahibi Ankara Futbolunu çok iyi bilen isimlerden Yetkiner Mayda. Yazarlık yaptığı klasspor.com internet sitesinde yayınladığı yazısında, Gençlerbirliği'nin bu akşam kader maçına çıkacağını yazmış.
İddiaya göre Gençlerbirliği bu hafta başarısız bir sonuç alırsa Thomas Doll gidiyor. Gündemde ise Giray Bulak, Hikmet Karaman ve Samet Aybaba gibi Thomas Doll'dan ne kadar kaliteli oldukları tartışılacak isimler varmış. Cem Onuk'un istifa iddiasını bir önceki postta değerlendirdik ve yazara göre bu iddianın tutarlılığıda var ancak Cem Onuk'un gidişi çok uzun sürmez diyerekte çok fazla sevinmeyin diyor taraftarlara. Eğer iddiaları gerçekten sağlam ise Gençlerbirliği yakın vakitte yeniden karışacak. Bütün bunların sorumlusunun daha yeni istifa etmiş olması daha da vahim durumken bir de geri gelme ihtimali var.

Ne yapmaya çalışıyorlar bu takıma anlamış değilim ama tek dileğim iddiaların asılsız çıkması. İstikrar arıyoruz diye bas bas bağırdık şimdi iddiaların gerçekleşmesi hiç iyi olmaz. Mantıklı olan Cem Onuk'un bir daha geri döndürülmemesi ve böyle adamların takım içinden temizlenmesidir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara