3 Ağustos 2010 Salı

Harbuzi Bilmecesi!

Avusturya'dan dönen takımımız Ankara'da ilk idmanını dün yaptı. İlk antrenmanda Thomas Doll'u görememek biraz korkuttu beni. Gelmeyecek gittiği yerden diye değil tabi ki ancak geçen senede ülkesine gidip gidip takımı yalnız bıraktığı önemli maçlar oldu ve zor durumda kaldık. O zaman bahanesi evlilikti hadi şimdi evlendide, Ralf Zumdick antrenmana çıkıyor da haberlerde okuduğuma göre uçak saatleri uyuşmadı diye mazeret uydurmak nedir daha yahu?

Neyse geçelim asıl krize. Bilindiği üzere Harbuzi 2 ay sahalardan uzak kalacak. Geri dönmesi, form tutması derken baya bir maç kaçıracak. Klasspor adlı internet sitesinin haberine göreyse Harbuzi Gençlerbirliği'nde mutsuz. Kampa kilo almış ve sakat olarak gelen Harbuzi'nin tepki görmesi sonucu mutsuz olduğunu söylemiş menajerine. Konu Doll ve Cem Onuk'a intikal edince Harbuzi direk Ankara'ya yollanmış tedavisi için ve oturup konuşulacak deniliyor haberin devamında. Yalnız uzun süre bir ses çıkmadı son durumla ilgili.

Şimdiyse iki farklı durum söz konusu bir yanda Harbuzi'nin takımla birlikte antrenmanlara başladığı söylenirken diğer yanda Serdar Dayat'ın transfer ile ilgili gelen soruya "belki Harbuzi'nin yokluğunda orta alana bir isim alabiliriz" diyerek cevap vermesi kafa karıştırıcı. Senaryo belli galiba, Harbuzi'nin aklında Galatasaray kaldı gibi. Zaten geçen sene ki o laubali oyununu devam ettirecekse yerine acil bir adam lazım. Soner dışında o mevkiide oynayabilecek bir adam gözükmüyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara