7 Temmuz 2009 Salı

Troisi Kaçırılmış!


Şok olduğum Troisi'nin Kayserispor'a transferi konusunda sıcak gelişme ajanslara düştü. Satılma haberi pek yayınlanmadı sitelerde hala dediğimiz iki sitede geçiyor bu konu fakat şu saatlerde bir çok site Troisi'nin kaçırıldığı haberini duyurdu.


2 Temmuzda Ankara'da kampa katılması beklenen Troisi'nin Kayserispor'a satıldığı haberleri şok ederken, yönetimden beklediğim açıklama geldi. Troisi'nin Kayserispor tarafından kaçırıldığı ve pazar gününden bu yana tesislerde alıkonulduğu iddia edildi. Oyuncumuzu bonservisini biz hallederiz diyerek alıkoymuş Kayseri yönetimi. Gençlerbirliği yetkilileride alıkonulduğu şeklinde duyumlar aldıklarını ve yapılanın etik olmadığını söylerek federasyona şikayet edeceklerini söylemişler.


Eğer bu haber doğruysa Beşiktaş'a Mehmet Topuz transferin de etik davranmıyorlar diyerek eleştiren Kayserispor'un yaptığı adiliktir düpedüz. Zaten futbolcuların isteğini hiçe sayarak bir mal gibi davrandığını Mehmet Topuz olayında görmüştük Kayseri'nin. Fakat bir diğer konuda şu ki İlhan Cavcav'ın tepkilerden kaçmak için kurduğu bir senaryolu transfer olabilir. Ancak bu ihtimal bana biraz az gibi geliyor. İlhan Cavcav'a olan güvenimden değil aksine hiç güvenmiyorum o yüzden böyle bir senaryo aklıma geliyor. Ancak Kayserispor'un böyle bir senaryo içine girerek adını göre göre kirleteceğini düşünmüyorum. Bakalım kim kimi aklayacak? Ancak bir gerçek var ki Troisi bu takımda oynamalı! Troisi'nin satılması demek Gençlerbirliği'ni göz göre göre düşürmek, Gençlerbirliği'ni satmak demektir. Kayserispor herhangi bir gerçeklik yada senaryo durumda kendini nasıl aklayacak bakalım? Ondan ötesi Troisi bu takımdan giderse yöneticilerimiz rahat uyuyacak mı iyi bir iş yaptık diyerek?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara