7 Temmuz 2009 Salı

Yeni Sezon Lig Maçlarımız Belli Oldu


2009-2010 sezonunun fikstürü çekildi. Geçen sene yaşadığımız can sıkıcı sezonun ardından dört gözle yeni fikstürü bekliyorduk. Sezona geçen sene kendi sahamızda 4-0 gibi farklı bir skorla yenilip o kabus dakikaları yaşamamıza sebep olan takım Kayserispor ile başlayacağız. Kendi evimizde başlamamız güzel tabi ama Kayseri gibi güçlü bir ekiple başlamak biraz ters oldu. Ancak sezona güçlü bie ekiple başlamanın şu avantajı olabilir; alınacak bir galibiyet çok büyük moral olur ve takımımızın da gücünü görmemiz açısından da güzel bir takım Kayserispor. İlk 7 hafta Kasımpaşa maçı dışında hep Ankara'da oynayacak olmamız çok büyük bir avantaj. Bu dönemi iyi değerlendirmek lazım. Kasımpaşa deplasmanıda mutlak 3 puanla geçmemiz beklenen bir deplasman. Bu 7 hafta içinde en çok son şampiyon Beşiktaş ve yeni sezona sağlam gireceğini düşündüğümüz hemşehrimiz Ankaragücü maçları zor geçecek gibi duruyor.


7. haftada dahil olmak üzere 3 önemli maça çıkacağız. Bu zorlu virajıda en az kayıpla atlatmak gerekiyor. Bu 3 haftanında 2 si içeride oynayacağımız maçlar ilk yarıda. Kalan haftalar ise Anadolu takımlarıyla maçlarımıza sahne olacak son haftaki Galatasaray maçı hariç. Bu dönemde 12. haftada ki Bursa ve 16. haftada ki Gaziantepspor maçları kritik. Gaziantepspor'dan hemen sonra Galatasaray ile ilk yarıyı kapatacağız.


İlk yarı olarak değerlendirirsek çok avantajlı bir fikstür bizi bekliyor. Eğer bu avantajı iyi değerlendiremezsek ikinci yarı çok daha sıkıntılı günler bizi bekleyecek. Ve yine son haftalara geçen sezon olduğu gibi girersek, bu sefer şansımız yaver gitmeyebilir.

İşte yeni sezon da ilk yarı maçlarımız;


1. Hafta: Kayserispor

2. Hafta: Ankaraspor (D)

3. Hafta: Beşiktaş

4. Hafta: Kasımpaşa (D)

5. Hafta: Eskişehirspor

6. Hafta: MKE A.Gücü (D)

7. Hafta: Trabzonspor

8. Hafta: F.Bahçe (D)

9. Hafta: Sivasspor

10. Hafta: D.Bakırspor (D)

11. Hafta: Manisaspor

12. Hafta: Bursaspor (D)

13. Hafta: İst.BŞ.Bld

14. Hafta: Antalyaspor (D)

15. Hafta: Denizlispor

16. Hafta: G.Antepspor

17. Hafta: G.Saray (D)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara