7 Ekim 2009 Çarşamba

Tarık Artukmaç İstifa Et!


Fenerbahçe maçından sonra görülmemiş bir olay yaşanmış, Ankara yerel spor haberlerinde geçen olayda skandala imza atan isim Gençlerbirliği Başkanvekili Tarık Artukmaç.


Sözde Başkanvekilimiz olan bu zat, Fenerbahçe maçında yediğimiz ilk golden sonra, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu ile "çak" yaparak sevinmiş. Böyle densizlik ne görülmüş ne duyulmuş birşey. Daha önce de Roberto Carlos'un ilk transfer olduğu zamanlar, futbolcuyu Türkiye'ye getiren özel uçağın içinden çıkmış bu yönetici kişilik. Hasan Şengel ile yazdığım anımın sonlarında bahsetmiştim yöneticilerimizin çoğunluğunu Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımları tutan yöneticilerin oluşturduğunu, arabalarının plakalarıyla renk vermiş olsalarda daha önce, artık bu olay çizmeyi aşmaktır. Bu yönetici(!) kişiliğin imza attığı skandalların biride yine aynı anımda bahsettiğim, gönülden Gençlerbirliği'ne bağlı ve tarihimizi yazan adam olan Tanıl Bora ve O'nun gibi 40-50 kadar gerçek Gençlerbirliğililerin üyeliklerini silerek kulüpten atması olmuş.


Benim bu blogda yapmaya çalıştığım şey Gençlerbirliği kültürünü anlatmaktır, insanlara Gençlerbirliği neden sevilir, destek verilir bunu açıklamaktır ama böyle zatlar, küfür etmeyen Gençlerbirliği taraftarını çizgisinden kaydıracak kadar ağır bir suç işlemiştir. Burada ağır konuşmak istemiyorum o yüzden sadece empati kurmanızı istiyorum. Sadece Gençlerbirliği'ni tutanlar anlar gibi bir durum yok ortada, sizin takımınızda böyle bir yönetici olsa da böyle bir skandala imza atsa ne düşünür, ne yaparsınız? Yeter artık diyorum ben, yıllarca İlhan Cavcav taraftar takıma sahip çıkmıyor diye inledi. Şu adamın yaptığı densizliği nasıl açıklayacaksınız sayın Cavcav. Yönetime başka takımların adamlarını doldurup, "başkanlığa layık birini bulamıyorum, bulursam devredeceğim" diye nasıl yüzünüz kızarmadan açıklama yapabiliyorsunuz? Lanet olsun böyle adamlara, yanlış anlaşılmasın Fenerbahçe yada bir başka takımı tutanlara saygım sonsuz, o konuda bir problem yok ama bu adam bizim yöneticimiz ve bizim yediğimiz golde sevinebilecek kadar arsız bir adam. Ne söylesem faydasız, eskiden Cavcav giderse gerçekten maddi olarak çöküşe geçermiyiz, iyi yönetilir miyiz diye endişelerim vardı ama bu olayla hepsi son buldu. Gençlerbirliği, Gençlerbirliğililerindir! Çekin ellerinizi takımımdan.


Yorumlar her türlü argoya açıktır söyleyeyim, buyrun atış serbest!!!!

3 yorum:

Osman Dursun dedi ki...

Böyle saygısızlık karşılıksız kalmamalı Gençlerbirliği nin taraftarı vardır ve sessiz kalmayacaktır.

gökmavi dedi ki...

Ankara'ya aşık, Gençlerbirliği'ni çok seven bir Trabzonsporluyum. Madem FB'lisin ne bok yemeye GB'de yönetici olursun diye sormak istiyorum bu şahsiyete. Madem engelleyemediğin bir FB taraftarlığın var o zaman GB'ye başkan vekili olacağına git Ankara FB'liler derneğine başkan ol.

gökmavi dedi ki...

ha bir de serefsiz, tanıl bora gibi gerçek bir GB taraftarını da kulüp üyeliğinden atmış. yani herif sırf zarar... durmak yok, istifa ettirene kadar devam.

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara