18 Şubat 2011 Cuma

www.haydigencler.com 4. Yılını Kutladı!


Gençlerbirliği'nin en genç taraftar topluluğu www.haydigencler.com 4. yaşını Ankara Tunalı Hilmi Caddesinde ki İTÜ evinde kutladı. Geceye katılan taraftarlarımız eğlenceli bir gün geçirdi. 

Gecede bizi yalnız bırakmayan futbolcularımızdan Yasin Öztekin, Murat Kalkan, Oktay Delibalta ve Orhan Şam'dan bundan sonraki maçları kazanma ve Türkiye Kupası sözü aldık. Taraftarlarımız özellikle hafta içinde taraftarlarımızı öven röportajıyla ve son haftalardaki iyi oyunu sebebiyle Oktay Delibalta'ya büyük ilgi gösterdiler. 

Doping suçlamasından aklanan Orhan Şam'da diğer ilgi odağı isimdi. Morali yerinde görünen futbolcumuz hafta sonu geleceğinin müjdesini de verdi. Biran evvel sahalara dönmesi dileğinde bulunduğum oyuncumuz sahaya döneceği günü dört gözle beklediğini söyleyerek ne kadar istekli olduğunuda gösterdi. 

Türkiye Kupası finalinde gol sözü aldığımız Yasin Öztekin'de, Ankara'da olmanın güzelliğinden bahsederken, taraftarlar olarak özellikle İstanbul belediye maçındaki asistini sorduk kendisine. Gelir gelmez golleriyle dikkat çeken genç Yasin'e de taraftarlarımızdan gollerinin devamı temennisi bolca geldi.

Gecenin futbolcular dışında diğer değerli konuklarıysa, eski başkanımız Hasan Şengel ve sporx.com yazarı Tolga Özek idi. Gecede bende, bana desteğini hiç esirgemeyen sporx.com sitesinde ve kendi blogunda Gençlerbirliği ve Ankaragücü yazılarıyla Ankara futboluna desteğini esirgemeyen Tolga Özek hocama plaket verme şerefine eriştim. Aynı zamanda atkımı Hasan Şengel'e hediye etmekte büyük bir gururdu.

Hasan Şengel başkanımız gecenin en şanslı ismiydi. Yapılan çekilişte en değerli hediyeler olan futbolculardan imzalı top ve forma, Orhan Şam ve Oktay Delibalta'nın çektiği kuralarla Hasan başkanımıza gidince salonda espri olarak şike yapıldı söylentileri dolaştı =D.

Geceyi hazırlayanların emeklerine, ellerine sağlık. Büyük bir işe imza atıldı ve takımın zor günlerinde bile taraftarlarımızı, futbolcularla bir araya getirerek büyük bir moral depolandı hem taraftarlar hem futbolcular tarafından. Umarız bu gecenin devamı olacak yarın ki Karabük maçınıda galibiyetle tamamlarız.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara