18 Ekim 2009 Pazar

Gençlerbirliği ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 9. Hafta


Namağlup ünvanımızı kaybettikten sonra ilk maçımıza çıkıyoruz. Hafta içinde Thomas Doll'un yaptığı açıklamalarda, takımın Fenerbahçe mağlubiyetinin etkilerinden kurtulamadığı gözüküyor. Fener maçından sonra yazdığım iki senaryodan kötü olanı yaşanıyor gibi ve bu durum beni açıkçası endişelendiriyor.


Sivasspor'da ise teknik direktör Bülent Uygun istifa etti. Geçen sezon gelen başarının ardından, sevimsiz tavırlarıyla çokta sevilmeyen Uygun, bu sezon ligin dibine demir atınca en sonunda istifa etti. Yerine ise ismini daha önce çok duymadığımız, en son Güney Afrika Cumhriyeti'nden bir takım çalıştıran Muhsin Ertuğral getirildi. Daha önce Avustralya'da çalışıyor diye duymuştum ismini ama tam bir bilgim yok. Sivasspor yeni teknik direktörüyle çıkacağı maça, Abdurrahman, Mehmet Yıldız ve Sedat Bayrak'tan yoksun çıkacak. Ancak tek korkum böyle yeni teknik direktör değiştiren takımlar hep bize denk gelip, hırslı oyun sergiliyorlar ve yeniyorlar bizi, şahsi gözlemimdir bu benim. Birde Fenerbahçe maçının etkisinden çıkamadıysak işimiz çok zor.


Bizde ise sarı kart cezalısı Tozo ve sakat Sinan dışında eksik oyuncu yok. Daha rahat bir maç sergilemesini umuyordum bizim takımın, ama bu yenilgi biraz fazla can sıkmış olacak ki, Thomas Doll'un bu maç için çok farklı bir kadro çıkaracağı yönünde haberler çıktı yerel basında. Eğer bu değişiklikler olursa bizde bu sezon ilk kez denenecek 4-4-2 sistemine döneceğiz. Biraz riskli gözüksede, ne olacağını kestiremiyoruz tabiki. İlk 11'e Patiyo'nun girdiğini görünce biraz umutsuz bakmaya başladım takıma ama bir yandanda Thomas Doll'a güvenmekteyim. Yarın süpriz bir maç olacak, sonucun ne olacağını kestirmek zor. Bilet fiyatlarıyla veda edelim;


Kale arkaları 10 TL

maraton 10 TL

kapalı tribün bilet bedelleri 20 TL olacak.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara