19 Ekim 2009 Pazartesi

9. Haftadan Notlar!


*Antalyaspor’a kiraladığımız Avustralyalı oyuncumuz Mile Jedinak, bir penaltı yaptırmasına karşın attığı serbest vuruş golüyle bizim takımda olmalı mıydı acaba? Diye düşündürtmeye başladı beni.
*Antalyaspor’da Necati Ateş’in golü,
Gaziantep’te Julio Cesar’ın golleri,
Fenerbahçe’de Semih’in golü,
Denizlispor’da Roberts’ın golü,
Gençlerbirliği’nde Kahe’nin golü,
Kesinlikle izlenmeye değer goller. Çok güzel gollerin atıldığı bir hafta olmuş Turkcell Süper Lig zevk vermeye başladı.
*Hemşerimiz Ankaragücü’nün hakkı fena yenmiş bana kalırsa. Maç 0-0 giderken Koray Çölgeçen vücudunu kullanıp, Kayserili Ariza Makakula’nın topu almasını engellemesi sonucu, Portekizlinin yaptığı hareket ve sonunda savurduğu tekme, Real Madridli Pepe’yi andırdı. Mutlak kırmızı kartlık bir pozisyon ve sarı kartla yırtıyor Portekizli. Bütün Portekizliler mi böyle acaba? diye düşünmedi değilim. Hoş hakemin sadece sarı kartla bu pozisyonu geçiştirmesi daha skandaldır, Koray’a da sarı göstermesi resmen tüy dikmektir. Nitekim atılmayan Makakula’da takımının 3. Golüne imza attı.
*Serdar gösterdiği performans ile milli takım için düşünülmeli ama öncelikle yeni teknik direktör bulmak şart, sonrasında bizim maçları izlemesi gerektiğini de söylemek gerekir. Gökhan Tokgöz’ün kaderini yaşamaz umarım Serdar.
*Yönetimde başka takım taraftarı istemiyoruz. Adam akıllı takım yönetilsin istiyoruz. Fenerbahçe’den yediğimiz gole “çak” yaparak sevinen sözde yöneticimiz Tarık Artukmaç’ı protesto ettik, iyi de ettik. “Tarık Fener’e başkan ol” tezahüratımız hoşuna gitmiştir bu densiz zat’ın ancak ardından yaptığımız “Cavcav, Tarık’ı Fener’e sat” tezahüratı oldukça yaratıcı ve manidar bir tezahürattı. Bu sloganın fikir babası Cumali Çalışkan abimize de buradan saygılar.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara