19 Ekim 2009 Pazartesi

Maraton.com.tr Sitesinden İnciler!




http://www.maraton.com.tr/ adresinde Sivasspor maçımızla ilgili notlar şeklinde bir haber vardı. Yazanları okuyunca, yazarların habercilik anlayışının ne kadar duyarsız olduğunu bir kez daha gördüm. Haberi aynen vereyim öncelikle;




"Gençlerbirliği taraftarları, kısa bir süre önce vefat eden yöneticilerden Cüneyt Üstündağ'ı unutmadı. Kırmızı-siyahlı taraftarlar, maraton tribününde, ''Cüneyt Üstündağ seni asla unutmayacağız'' yazılı bir pankart açtılar. Stattaki tüm Gençlerbirliği taraftarları da ''Cüneyt Üstündağ kalbimizde yaşıyor'' tezahüratı yaptılar. Gençlerbirliği Kulübü yöneticilerinden Tarık Artukmaç'ın geçen hafta İstanbul'daki Fenerbahçe maçında, sarı-lacivertlilerin golleri sonrasında evsahibi ekibin yöneticileriyle el vurmasına taraftarlar büyük tepki gösterdi. Başkentli taraftarlar, karşılaşma boyunca ''Tarık Fener'e başkan olsana'', ''Büyük başkan takımı Fener'e satsana'' biçiminde tezahüratta bulundular.
www.maraton.com.tr"




Bahsi geçen, Tarık Artukmaç ile ilgili protestomuzun ilk kısmı doğrudur. Fener'e başkan olması konusunda bağırdık ancak sonra yazan "Büyük Başkan takımı Fener'e satsana" tezahüratı tamamıyle uydurmadır. Bir kere ağızımızdan "büyük" ve "başkan" kelimesi çıkmamıştır. takımı ile ilgili tek söz geçmemiştir. Bizim söylediğimiz tam metin " Cavcav, Tarık'ı Fener'e Sat" şeklindedir. Ne diyelim yorum sizin. Benim bu konuyla ilgili tek yorumum "sağır duymaz, uydurur."

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara