8 Ekim 2009 Perşembe

Kara Bulutlar Üstümüzde!


Son dönemde üzücü olaylar üst üste geliyor Gençlerbirliği'nde. Önce yöneticimizin geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmesi, ardından yine yöneticimiz sıfatı taşıyan bir densizin Fenerbahçe maçında yediğimiz gole sevinmesi üzdü bizi gerçekten. Şimdi ise milli kalecimiz Serdar Kulbilge'nin babası taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.


Haberden biraz detay vereyim; Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’ndeki oturan Serdar'ın babası 60 yaşındaki M.K ile 55 yaşındaki saat tamircisi A.U 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla tutuklanmış. Bu esnada 1000 kişi kadar bir kalabalık linç etmek istemiş bu ikiliyi. Çıkarıldıkları mahkemede de tutuklanıp cezaevine konmuşlar.


Suçları tam olarak ispatlanıncaya kadar yorum yapmak yanlış olur ki zaten bir futbol blogunda bu haberle ilgili yorum yapmakta saçma olur kanaatindeyim. Ancak benim asıl kaygı duyduğum, milli takımlık bir performans sergileyen kalecimizin bu olay karşısında etkilenmesi. Kolay değil suçlu da olsa, suçsuz da olsa, insan babasını bu halde görmek istemez. Serdar'ın hiç bir suçu yokken, kendisini etkileyebilecek en ağır durumlardan biri bu olay. Tam takımımız havasını yakalamış, bu sezon çok iyi derken kötü haberler maalesef peşimizi bırakmıyor. İki üzücü olaydan sonra bu durum için tek tesellimiz Serdar'ın bu olaydan etkilenmeyip performansını artırarak, hakettiği milli formayı geri alması olur ancak.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara