12 Mart 2010 Cuma

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 25. Hafta

Uzun internetsiz günlerin sonunda yazmaya başlayabildim. Uzun süre gerek işler gerek internet yoksunluğu bir türlü yazamamıştım arada Trabzon maçı da kaynadı haliyle ama hala ilkelliğini korusada kaldığım öğrenci yurdunun imkanlarıyla bu kadar olabildi deyip affınıza sığınıyorum ve hemen yarın ki maçımız olan Fenerbahçe analizini kendimce yapmak istiyorum.

Öncelikle Fenerbahçe'de sakatlıkların iyileşmesi yüzleri güldürmüş gözüküyor. Ancak bizim için hala en büyük umut olan bir eksiklik var. ALEX! Baş belamız Alex'in 2 maçlık cezası onandı ve bize karşı (şükür!) forma giyemeyecek. Hatırladığım hiç bir maçta sağolsun bizi boş geçmedi. Şimdi onun yokluğu bizi daha da umutlandırıyor. Ancak Fenerbahçe'nin Alex'siz maçlarında öne çıkmaya başlayan bir diğer ismi de unutmamak gerek. O da Özer Hurmacı. Fenerbahçe köreltmezse çok büyük şeyler beklediğim bir isim Özer ve bu maç için beni en çok korkutanlardan. Emre'de milli maçta gösterdiği performans ile formda. Lugano'nun ağrılarının olduğu söyleniyor umarım kendisi de oynamazda çok fazla sakat vermeyiz. 19 Mayıs'ta oynanacak karşılaşma ve zemin bozuk. Bizimkiler duruma alıştıysa az biraz Fenerbahçe'yi zorlayabiliriz. Onlara göre daha mücadeleci bir takımımız var ancak yine de zayıf futbolculara sahibiz.

Bizim tarafta ise ilk eksiklik Radeljic. Arada sırada kritik müdaheleler yapsada ağır kalan bir isim olduğu için çok eksiklik sayamayacağım ancak onun yokluğu hava toplarında bir zaaf yaşayabileceğimize işaret gibi. Mahmut Boz'un da ufak bir rahatsızlığı varmış. Stoper konusunda bakalım Doll nasıl bir taktik çizecek. İlk yarıda Aykut'u koyarak bu eksikliği gideriyordu ama Vranjes'i de stoper de deneyebilir bu maçta Mahmut iyileşmez ise. Onun dışında haftalardır bir gevşeme var futbolcularda. Şimdiden "nasıl olsa küme düşmeyiz" rehavetimi bastı diyorum arada ancak bu maçta kaybedilip alt sıralarda ki ekipler kazanırsa yine hesaplar yapmaya başlarız gibi duruyor. Hurşut ve Orhan Şam formsuzlukları yüzünden uyarılmış Doll tarafından. Ayrıca Doll'un sözleşme imzalaması da takıma olumlu hava getirebilir inancındayım. Kafaları daha rahat olur hem oyuncuların, hem Thomas Doll'un. Bu maçı zor kılan etken ise Fenerbahçe'nin tamam devam mücadelesinde olması. Galatasaray maçına kadar geçecek periyotta bizi ve Antep'i kayıpsız geçmek isteyecekler. Ancak bizimde çıkışa ihtiyacımız var ve bu maçta bunu gerçekleştirirsek büyük bir sükse yaparak ekstra motivasyon kazabiliriz. Şu an ki şartlar altında ise favori Fenerbahçe. Benim analizim biraz iyimser durumlara yönelik oldu.

Maç saat 19:00'da. Biletler kale arkaları 30, maraton 40 ve kapalı tribün 60 TL olarak belirlenmiş. Ankaralıları bu maça bekleriz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara