26 Mart 2010 Cuma

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 27. Hafta

Yarın (cumartesi) Ankara'da Diyarbakırspor ile karşılacağız. İlk yarı da iyi oyun oynayıp mağlup olduğumuz ekibi yenersek iyiden iyiye rahatlamış ve üst sıraların bir ucunuda tutmuş olacağız. Tabii kazanmamızın en büyük faydalarından birini de Ankaragücü görecek ve ateş hattında en büyük rakiplerinden biri Diyarbakırspor'a puan olarak fark atmak için şans yakalayacak.

Diyarbakırspor oldukça karışık şu günlerde. Hükmen mağluptu, küme düşürülecekti derken, geçen hafta Antalya'yı yenerek süprize imzalarını attılar. Hafta içinde abuk sabuk bahanelerle Güvenç Kurtar tarafından kadro dışı bırakılan eski oyuncularımız Ümit Bozkurt ve Gökhan Tokgöz'ün sözleşmeleri feshedildi. Efendi haraketleriyle tanıdığımız bu oyuncuların, Diyarbakır'a en zor zamanlarında ki katkıları tartışılmaz ve doğru dürüst para alamazken oynayan isimlerdi. Bu hareket biraz yanlış geldi bana. Tabi değerlendirmesi bana düşmez ama Gençlerbirliği taraftarının sevgilisi "Ulubatlı Gökhan" olunca mevzu içim biraz buruldu. Maça tekrar dönecek olursak, Diyarbakır'da sakatlıkları süren Tazameta, Diallo ve Abdullah Çetin'in bizim maçta forma giymesi zor gibi. Bu kadar eksikle yapabilecekleri sınırlı ama tabi top yuvarlak en nihayetinde, can havliyle düşmemek için oynayacaklar futbolcular.

Bizde de eksikler fazla. Özellikle defans hattında Mahmut'un sakatlığı yine Radeljic'in tam iyileşemeden oynamasına sebep olacak. Mahmut'un son haftalarda ki oyunu gerçekten çok hoştu ve bizim için önemli bir kayıp. Bunun dışında henüz forma giyemeyen Alparslan Erdem'de sakat ve Aykut ile Orhan'ın cezalı olduğu haftada defansın kanadı oldukça sorunlu. Uzun zamandır forma şansı bulamayan Murat Kalkan mecburiyetten oynayacak ve nasıl oynayacağı soru işareti. Defasın sağına ise emaneten Cem Can geçecek büyük ihtimalle. Harbuzi'nin de sakatlığı sürüyor o da takımda ki yerini alamayacak. Bu kadar eksikle taşlar yerinden baya oynayacak. Oyuncuların sakatlıkları yeni gelecekler için ve bizim için şans. Eğer kendilerini göstermek için oynarlarsa güzel bir oyun izleyebiliriz haftasonu. Tabii ki aksi durumda mevcut. Hedefi İlk 10'da kalmak olarak belirlemiş Doll. Bu hedefi garantilemenin en güzel yolu bu maçı kazanmak. Hazır gazı almışken geçen haftadan yine süpriz bir şekilde tökezlemeyiz umarım.

Maç biletleri;
Kale Arkası: 10 Tl
Maraton : 10 Tl
Kapalı : 15 Tl

Diyarbakırspor maçı öncesi insanların önyargısını kırmak gerek. Bu maç bizim sahamızda ve Gençler taraftarı herkesçe bilinir. Biz ne küfürü ne şiddeti severiz. Bu bağlamda olay olur diye çekinceleri olan kişilere Gençler tribününde olay çıkmaz diyorum. Diyarbakırsporlular tel örgüleri aşıpta maçı zor tatil ettirir. Zevkli bir maç için Ankaralıları takımlarına sahip çıkmaya bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara