20 Mart 2010 Cumartesi

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 26. Hafta

26. Hafta da Sivas'ta ilk maçı 2-0 kazandığımız Sivasspor'a karşı oynayacağız. 8-9 haftadır galibiyet yüzü göremeyen takımımız, şeytanın bacağını kırmayı kılpayı kaçırdığı Fenerbahçe maçından sonra üç puan istiyor.

Sakatlıklar, şansızlıklar yüzünden hafta içi kurban kesen takımımız hazırlıklarını tamamladı. Ivan Radeljic oynamayacak dendiği sıra Fenerbahçe maçının yıldızı Mahmut'tan gelen kötü haberle yıkılan takımımıza, Radeljic'ten gelen iyi haber güzel oldu. Yoksa tek stoperle kalacağımız hafta defansta oyuncular alışık olduğu yerlerden başka bölgelere çekilecekti. Harbuzi'nin kart cezalısı olduğu haftada yerine büyük ihtimalle Sandro oynayacak. Formsuz Sandro çok fazla forma şansı alıyor şu aralar ancak hala istenilen seviyeye ulaşamadı. Geçen haftadan farklı olarak Burhan büyük ihtimalle sahada ki yerini alacak. Geçen hafta Fenerbahçe beraberliğinden sonra eleştirilen Thomas Doll'un Hurşut, Kahe, Burhan üçlüsünden oyuna alacağı isim olacak mı en büyük merak konusu bu. Hurşut veya Burhan ikilisinden birisinin ve Kahe'nin oynaması gerektiğini düşünüyorum. Mustafa Pektemek'in formsuzluğu umarım geçicidir. Aklıma gelen Galatasaray'la anlaşma senaryoları yüzünden ise bu formsuzluk bu sezon kendisinden verim alamayacağız gibi. Forvet sıkıntılarımız tavana vurmuş durumda, Serkan Çalık'ı sonradan girdiğinde izledik ve çok birşey göremedik, gol atmak çok zor olacak bizim için.

Sivasspor ise Diyarbakır'ın galip gelmesiyle potaya tekrar düştü ve çıkış arayacak. Gol atmanın güç geçeceği karşılaşmada, sıkı defans ile karşılaşmamız olası. Kontratak yapabilecek oyunculardan Agbetu gibi isimlere dikkat etmek lazım. Gol araken yiyeceğimiz bir karşı atak, pahalıya mal olabilir. Golü ilk bulan takımın kazanacağını düşünüyorum. Umarım galip gelerek üzerimizde ki ölü toprağını atarız.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara