1 Mart 2010 Pazartesi

Tat Yok, Tuz Yok!

Başkent derbisinden maç öncesi yazımda da belirttiğim üzere tat vermeden ayrıldık. İlk yarıya fırtına şeklinde başlayan Gençlerbirliği'nden eser yok. Devre arasında defalarca belirttiğimiz gibi bu takıma forvet şarttı ancak bir türlü transfer edilmedi. Sonuç ortada. Hiç takviye yapılmamış sayılan bir takımı hala ilk 10'da tutması Thomas Doll'un başarısıdır elbet ama kendisiyle ilgili sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.

Son haftalarda oyuncularda istek namına çok fazla birşey göremiyoruz. Öyle ki bu maçta Patiyo bile forma şansı bulmuş oyuncular oynamak için bu kadar isteksiz davranınca. Ceza verildi, sorunlu morunlu haberleri çıkarken oynamayacak diye beklediğimiz Vassell bile bize gol atmışken bizim oyunculara rahat batıyor demek geliyor içimden. Kahe dile getirmiş formsuzluğunu ileride top tutamadık demiş ama daha vurgulu söylemesi gerekiyor yönetim anlasın durumu; "yalnız kalıyorum" demeli. Hoş bu yönetim zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor diye susturmak amaçlı gönderir Kahe'yi de.

Thomas Doll'dan kaynaklı sıkıntı da yönetimin bu anlayışıyla ilgili. Tamam, Thomas Doll zamanlı zamansız Almanya'ya gidip takımı yalnız bırakıyor bu çok önemli bir sorun ama hala üçün beşin lafını eden yönetim 1 aydır Thomas Doll ile sözleşme imzalayacak. Bulunan bahaneler hocanın da kafasını meşgul eder bu da takıma yansıyor doğal olarak. Para mevzusunda kendilerini haklı çıkarmak için bir de Gaziantep devreye girdi fiyat arttı diyorlar. Madem hoca tehdit ediyor bak buraya giderim diye uğraşma gönder gitsin. Bize kişilikli adamlar lazım. Tabi ki yerine getirilecek isimler arasında Hikmet Karaman ile Erdoğan Arıca'nın ismi de geçmesin yeter. Ancak bana kalırsa yönetimin uydurduğu hikayeler bunlar. Bu sözleşme sorunu yılan hikayesine döndü, giderek düğümleniyor. Kördüğüm olmadan çözülmeli yoksa bu durum çözülmedikçe bize galibiyette, puan almakta en önemlisi güzel futbolda haram.

1 yorum:

Kieran dedi ki...

ankara'da gençler atkısı ararken neredeyse dayak yiyecek biri olarak sonuca çok üzüldüğümü belirtmeliyim...5 hafta oldu takımda tık yok...

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara