8 Ekim 2009 Perşembe

Ankaraspor'a Dair


İlgimi çeken haberlerden biri Melih Gökçek'in şike ihbarında bulunuşu oldu. Tahkim kurulu toplantısında, İlhan Cavcav'dan belediye adına un aldığını, Ankara'daki metro projelerinden birini Fenerbahçe başkanvekili Nihat Özdemir'in yaptığını, Yıldırım Demirören'in gaz istasyonlarıyla ilgili sıkıntısı olduğunda belediyeye gelip kendisiyle görüştüğünü iddia etmiş. Bu takımlarla da ilişkim var o zaman onlara da ceza verin dercesine bir sitem tabiki.


Belki haklı isyan etmekte ama durum aslında böyle ilişkiler yüzünden değil ki sayın Gökçek. Aynı takım diye Hacettepe-Gençlerbirliği ilişkisini yıllardır dillendiriyor bir çok kulüp başkanı ancak hiçbiri bu durumu kanıtlayabilmiş değil. Bunun nedeni ise iki kulübün yöneticileri iş hukuku olarak birlikte çalışıyor olsalar bile hiçbiri bir diğer kulübün üyesi yada hissedarı değil. Melih Gökçek sanırım bu durumu unutmuş. Derse ki şu yöneticinin de Ankaraspor'da hissesi var o zaman belki haklı bir itiraz olabilir. Belediye ile olan ilişkisini kesmek için bu takımın adı Ankara Büyükşehir Belediyespor'dan Ankaraspor'a çevrildi zaten şimdi işe birde belediye proje ortaklarını katıp ortalık karıştırmak biraz garip olmuş. Son çırpınışlar gibi geldi bana.


Ancak federasyonun kararını da desteklemiyorum sezon sonuna yaklaşıldıkça, yavaş yavaş düşme korkusu hisseden takımlardan sesler gelmeye başlayacaktır. Federasyon bir yandan Ankaraspor baskısı, bir yandan sezon sonunda bu takımların baskısını nasıl kaldıracak bakalım? İşin içine birde FIFA girsinde seyreyleyin o zaman bizim ligi. Ancak kararın yine bir Afrika yolculuğumuzu belirleyecek milli maç döneminde gelmesi bana çok çok daha ilginç geliyor.

1 yorum:

ziggytheking dedi ki...

Azalan Afrika yolculuğu olasılığı sonrası televizyonda milli takım temalı reklamlar ve Ardila olan çocuklar da görünmez oldu mu acaba :)

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara