20 Mayıs 2010 Perşembe

Arsenal İle Oynayacağız!

Ligin bitmesi, transfer haberleri derken bir bomba da bugün patladı. Sezon öncesi hazırlık kampı programını belirleyen takımımızın hazırlık maçlarında muhtemel rakiplerinden birinin İngiliz devlerinden Arsenal olduğu açıklandı. 19-31 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da kampa girecek takımımızın aralarında Arsenal'in de olduğu 4 takım ile maç yapacağı açıklandı.

Daha 2 sezon önce Fuat Çapa ile başladığımız sezon yapmıştık Arsenal ile hazırlık maçı. İlk yarı iyi oyun çıkaran ekibimiz ilk yarının sonunda yediği tek gol ve ikinci yarı yediği 2 gol ile 3-0 mağlup olmuştu. O sezon iyi transferlerimizde yoktu. Bu sene iddialı gidiyoruz.

Dişe diş, kana kan,
Avusturya'da alınacak intikam
Gençler'e rahat yok
Arsenal'e 5 tane atmadan diyerek maçın anlam ve önemini belirten tezahüratla maçı zamanını bekliyorum :D.

İşin şakası bir yana böyle takımlarla hazırlık maçı yapmak amatörlerle yapıp 5-10 atmaktan daha iyidir düşüncesindeyim. Maç TV'den yayınlanacak diyorlar ama hangi kanal bilmiyorum. Bir de Arsenal'in sitesinde sezon öncesi 4 Hazırlık karşılaşması gözükmekte bunların arasında biz yokuz. Heralde henüz kesinleşmiş bir durum yok haberde bugün geldi belki yarın öbür gün güncellerler. Bakalım heyecan ve merakla bekliyoruz.

2 yorum:

Eren dedi ki...

Amatör takımlarla maç yapmak yerine güçlü takımlarla oynama konusunda... kazara fark yeme durumunda moral bozulması gibi durumlar da sözkonusu olabilir. Geçen sezon başında Sivas'ın yaptığı özel maçlar aklıma geliyor da... ama tabi orada Sivasspor takımının genel karakter(sizlik) sorunu da önemli bir parametreydi.

Gençay Ergez dedi ki...

Bir de onların şampiyonlar ligi gibi iddiaları vardı... bizde henüz öyle bir durum olmadığından çok fazla moral konusunda sıkıntı yaşamayız gibi geliyo.. sonuçta amatörlere 5 atsak taraftar onlara bende çıkar atarım diye yorum yapmaya başlıyo.. Şimdilik böylesi daha iyi.. Uefa'ya katılcak olsak dediğinize hak veririm biraz ağır rakip hazırlık maçı için..

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara