7 Ekim 2010 Perşembe

Behzat Ç. Başkan!!!

Gençlerbirliği'li yazar Emrah Serbes'in romanından uyarlanıp Star TV ekranlarında gösterilen "Bir Ankara Polisiyesi: Behzat Ç." adlı dizinin son bölümünden yüzümüzü güldüren 2 kareyi atayım dedim. Son zamanlarda takımdan ümit kesilince bizi çok heyecanladıracak şeyler olmuyordu. Ta ki bu diziyi izlemeye başladık yeniden heyecanlandık. Dizinin geçtiği mekanların çoğunda Gençlerbirliği flama, kupa, anahtarlık gibi aksesuarların yanı sıra karakterlerinde Gençlerbirliği konuşması ve Gençlerbirliği kültürü hakkında ip uçları vermesi diziyi bizim açımızdan daha da izlenir hale getiriyor. Gençlerbirliği dışında da senaryosu şu anda çok başarılı giden dizinin ekibini kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. 19 Mayıs Stadında da bir bölüm çekseler bize efsane diyen karakterler bizim için gerçekten efsane olacaklar... :))

4 yorum:

celine dedi ki...

behzat'ın sağ kolu olan o iri yarı eleman ankaragüçlüymüş galiba. öyle diyor bizimkiler.

Emre ANGI dedi ki...

Bizim de ES-ES'imiz vardı.Önce Show Tv'deydi, sonra ATV'ye geçti ve fazla uzun sürmedi. Behzat Ç.'yi de aynı şirket yapıyor (TİMS).Umarım uzun soluklu olur.

Gençay Ergez dedi ki...

@celine; daha tam göstermese de bizde öyle duyum aldık sanırım romanda Ankaragüçlü olarak geçiyormuş ama o eleman dizinin en komedi elemanı süper bir karakter..

@emre; es-es'i de izliyodukta bi yerden sonra karıştı iyice umarım böyle olmaz buda...

Muratonovic dedi ki...

@celine, Gencay, o iri yari eleman ankaraguclu, cunku iki bolum once Sule'ye Eda'dan bahsederken "bizim sevdamiz bir gecekondu" diyerek gondermesini yapiyor inceden..

Dizi cok basarili, umarim rating ugruna kaliteden odun vermezler.. Su ana kadar cok iyi gidiyor. Ama gecen bolumde Gencler macina gittikleri kisimda mactan goruntu verselerdi cok guzel olurdu, orasi olmamis.. umarim ilerleyen bolumlerde olur.. Buyrun bu da benim Behzat C postum;

http://bohemdunyam.blogspot.com/2010/10/dizide-son-nokta-behzat-c.html

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara