19 Mart 2012 Pazartesi

Berat Tosun Yükselişte!

Berat, doğum gününde de böyle uçtu.
Sezon başında A takım ile antremanlara ve hazırlık maçlarına çıksa da ilk yarı süresince A2 takımımızın formasını terleten Berat Tosun, ilk yarı sonunda attığı 11 gol ile hem A2 ligi 2. grubunda, hem de genel klasmanda gol krallığında ilk sıradaydı.

Berat Tosun, gerçek bir lig tecrübesi yaşaması ve pişmesi için devre arasında 3. Lig 1. grupta mücadele eden pilot takımımız Hacettepe'ye kiralandı. Gollerine sadece 1 maçlık ara vererek Hacettepe formasıyla da devam eden Berat, seneye A takımda olması beklenen isimlerden.

1994 doğumlu olan genç oyuncumuz Hacettepe'ye kiralandığı günden bu yana 3 maçta forma giydi. İlk maçı olan Belediye Van maçını boş geçen Berat, son iki maçında ağları ikişer ikişer havalandırarak kendi yükselişini devam ettirdi. Ümraniye karşısında alınan 4-1 galibiyete 2 gol ile destek olan oyuncumuz, en son oynanan ve 3-3 biten Gebzespor maçında da takımımızı 2-0 öne geçiren golleri atmasına rağmen galibiyeti koruyamayan Hacettepe'nin düşüşüne engel olamasa da kendini göstermeye devam ediyor.

Berat Tosun ile birlikte sezon başından bu yana Gençlerbirliği'nden kiralık olarak oynayan 1993 doğumlu oyuncumuz Artun Akçakın'da Gebze karşısında Hacettepe'nin 3. golüne imza atarak hem suskunluğunu bozdu hemde gol sayısını 16'ya çıkararak gol krallığındaki liderliğini korudu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

denemenin gururu :)

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara