2 Mayıs 2009 Cumartesi

Buyur Burdan Yak!




Troisi ile ilgili yazımı yazmamın üstünden çok az geçti ki Ankara'da Hacettepe ile Galatasaray arasında ki maç 2-0 sonuçlandı. Küme düşmesine kesin gözüyle bakılan, Galatasaray'ın bir futbolcusunun maliyetine kurulmuş bir takım olan Hacettepe, son yılların belkide en güçlü kadrosunu kurmuş ama maalesef en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'ı çok net bir skorla devirdi.

Troisi ile ilgili yazımla bağlantıyı kuracak olursam Hacettepeli iki futbolcunun maç sonu açıklamalarına yer vermek istiyorum. Birincisi son haftalarda 3. kaleci olarak başladığı sezonda kaleyi devralarak müthiş maçlar çıkaran, Galatasaray maçınında kahramanlarından Ercüment Kafkasyalı...

LigTV'ye verdiği demeçte:

"Ben Gençlerbirliği’nden kiralığım burada. Hedefim 4 büyük kulüplerden birine transfer olup Milli Takım’a seçilmek. Daha sonra da Avrupa’ya transfer olmak isterim tabi ki.”

2. isim ise yıllardır Gençlerbirliğine alınmasını istediğim çok başarılı bir defans oyuncusu Orhan Şam.. Kendisi hakkındaki transfer söylemleri için şöyle demiş:
"Beni bugüne kadar arayıp soran olmadı. Mukavelem 2010'a kadar. 3 büyüklere gitmek isterim. Eğer İlhan Cavcav izin verirse ve şartlar uygun olursa 3 büyüklerde oynamak isterim"
Bu büyükler(!)de oynama hevesi belini büküyor kulüplerin. Parasal konularda yarışmayı falan da bir kenara bıraktım böyle demeçlerden sonra taraftarın oyuncuya itimatıda kalmıyor, futboldan da soğumaya başlıyor. Bunu İstanbul takımı taraftarları çok anlamaz belki ama Anadolu'nun acı gerçeği. Orhan Şam'ın futboluna diyeceğim yok en iyi yerleri hakediyor diyebileceğim bir futbolcu fakat böyle açıklamalar yapmasını kendisine yakıştıramıyorum. Haydi O'nu hoş gördük diyelim ya Ercüment'e ne demeli daha kaleyi devralalı ne kadar oldu, son iki haftada güzel performans göstermiştir, alkışlarız, tebrik ederiz, bağrımıza basarız ya hemşehrim dur ama bu ne acele!!!

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim, çok can sıkıcı bir hal almaya başladı bu durum ama futbolcularmızda bu istek olduktan sora elden ne gelir bilinmez....

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara