17 Mayıs 2010 Pazartesi

19 Mayıs'ta Sessiz Vurgun! Gençlerbirliği:2 Galatasaray:1

Bursaspor'un şampiyonluğuyla kapanan ligde bu durum bir devrim niteliğinde olduğundan insanlar Bursa nasıl şampiyon oldu?, Fenerbahçe'nin stadındaki anons neyin nesiydi? tartışmaya koyuldular. Ligi çoktan kapatan Gençlerbirliği ile Galatasaray ise sessiz sedasız 2009-2010 sezonuna veda etti. Normal zamanda oynansa şu maç herkes bizi konuşuyordu şu an ama şampiyonluk maçına denk gelmesi sıradan yaptı bu maçı.

Bursaspor, Beşiktaş'ı devirerek Trabzon-Fener maçının skorunu beklediği sıralarda Gençlerbirliği Galatasaray'ı eze eze yendi. Maçın başından sonuna üstün bir oyun oynadık bakıldığında. Sadece golü yediğimiz ara biraz bocalama yaşasakta Gençlerbirliği sezonun son maçında taraftarına çok büyük bir hediye verdi. Ankara'da bu sezon sıralamada üstümüzde olan bütün takımlara köstek olduk puanlarını çaldık. İddiasız bir maç olsa da bizim için önemliydi bu galibiyet. Hele hele böyle üstün oyunla gelen galibiyetin yeri çok özel.
Maça daha fazla değinmeye gerek yok. Kaleci Serdar, üst resimde golün sahibi Hurşut, laubali görüntüsünden uzak Harbuzi bu maçın iyilerindendi. Aşağılarda yazdığım postta ki gibi gereksiz kırmızı kartıyla başımızı yakan Kerem maçın kötüsüydü. Bir türlü etkili olamamasıyla bizi kabız eden Pektemek Galatasaray'a gitme işini bu oyunuyla bir daha düşünsün. Hep böyle olacaksa Galatasaray'a gitmesine sevineceğim gerçekten.

Benim için bir buruk nokta var ki Kahe'yi son maçında hakettiği gibi uğurlayamadık. Ve bir kez daha gördüm ki Kahe gol atmasa da bu takım için çok önemli. O'nun gibi top tutan, akıllı paslar veren ve bencil oynamayıp gol attırabilen bir isim daha yok ve en önemlisi hiç bir futbolcumuzda Kahe kadar sempatik bulunmuyor. Keşke yönetim çark etse de Kahe kalsa.

Günün özeti sessiz sedasız ama Bizans'a karşı bir galibiyetle bitirdik ligi. Gidenlerin yolu açık olsun derken biz tribüne tekrar kavuşma gününü iple çekeceğiz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara