12 Mayıs 2010 Çarşamba

Billy Mehmet Gençlerbirliği'nde!


Lig bitti artık ve transfer sezonu resmi olarak açılmasa da gayri-resmi açılmış durumda. Söylenti haberlere çok yer vermek istemiyorum çok fazla ancak transfer sezonu bizim için çok erken başladı ve ilk transfer haberimiz duyuldu. Resmi sitemizde de geçen haberle birlikte 2 futbolcuyla görüşmelere başlandı ve biriyle ön protokol sağlandı. Bu ilk imza attırılan isim Billy Mehmet oldu.

Annesi İrlandalı, Babası Kıbrıs Türkü olan Billy Mehmet, Türk statüsünde forma giyecek. Forvet mevkisinde görev yapan Billy, İrlanda milli takımını seçmiş olsa da çok fazla forma şansı bulabilmiş değil. Bonservis bedeli ödemeden aldığımız oyuncu 5 sezondur İskoçya'nın St.Mirren takımında forma giyiyordu. West Ham takımının akademisinde futbol eğitimi alıp hemen ardından Dunfermline takımıyla İskoçya'ya geçen oyuncu, St. Mirren takımıyla oynadığı son sezonunda 45 maçın 43'ün de ilk 11'de çıkarken 7 gol 4 asist ile tamamlayabilmiş sezonu. Geçtiğimiz sezon ise 40 maçın 32'sinde ilk 11'de oynayıp 12 gole imza atan Billy Mehmet pek aradığımız forvet gibi durmasa da istatistikler her zaman doğru söylemediğinden yeni bir heyecan olacak.

İsminde ki ilginçlik ve attığı gollerden sonra yaptığı break dance figürleriyle İskoçya'da çok popüler olan bir futbolcunun az gol atmasına rağmen bu kadar çok ilk 11 çıkması da kumaşında birşeyler olduğunu sezdiriyor gibi. Herşeye rağmen takımıza ve ligimize gerçekten ilginç bir futbolcu kattık. Çok fazla bilgim olmadığından hayırlı olsun demekten başka birşey diyemiyorum.

1 yorum:

Kieran dedi ki...

çok yerinde bir transfer olmuş.dilerim her iki tarafa da hayırlı olur...

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara