19 Mayıs 2010 Çarşamba

Gurbetçi Mehmet Akgün Geliyor!

Transfere hızlı giren ekibimiz 4. transferin de müjdesini verdi. Resmi sitemizde Stewart haberini veren kulüp bonusu olarak gurbetçi Mehmet Akgün'ün de geleceği haberini verdi. 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya vardığımız Mehmet Akgün'ü kısaca tanıyalım;

Mehmet Akgün futbola Almanya'da Nuri Şahin ile birlikte Borussia Dortmund altyapısında başladı. 2001-2007 yılları arasında Dortmund'un altyapı takımı olan Dortmund II takımında forma giydi. Mevkisi forvet olarak gözükse de pek golcü sayılmaz. Dortmund II takımında 81 maçta sadece 3 gol atabilmiş durumda. Daha sonra A takıma geçen Mehmet burada sadece 2 kez forma giyebildi sonrasında ise yarım sezonluk Kasımpaşa macerası başladı ancak ilk Türkiye deneyiminde maça bile çıkamadan gitti. Buradan geçtiği Hollanda'nın Willen II Tilsburg takımında 28 maçta forma giyen Mehmet 3 gole imzasını attı.

4. transferimiz aslında bir FM efsanesi. Ucuz ve yetenekli Türk oyuncu dendiği zaman ilk transferlerinden olmuştur benim gibi FM fanatiklerinin. Ancak gerçekte attığı gol sayısı pek iç açıcı durmuyor. Gönderilecek listesinde adı geçen Burhan'dan ne farkı var demeyi geçtim Bilal Çubukçu'da bundan daha iyi referansla gelmişti ancak bekleneni veremedi. İzlediğim 2 videoda attığı goller var ancak forvetten çok kanat oynuyor gibi. Bir diğer umutlu düşünmemi sağlayan durum ise Dortmund'da oynarken Thomas Doll'un kendisini tanıması. Thomas Doll'un isteğiyle gerçekleşmiş olma ihtimali yüksek bir transfer. İstatistikler pek umut verici olmasa da seneye izleyip göreceğiz gurbetçi futbolcuyu.

Go Ahead Eagle maçında attığı 2 golün videosu;

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara