16 Mayıs 2010 Pazar

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 34. Hafta

Turkcell Süper Ligde kapanışı evimizde Galatasaray ile yapıyoruz. Dün oynanan maçlarda Antalya'nın kazanması, Ankaragücü'nün de berabere kalmasıyla -ki yense bile bir şey değişmeyecekti- yerimiz 10. sırada garantilendi. Ligi 10. bitirdik sadece bir Bizans galibiyeti ile taçlandırmak güzel olabilir.

Galatasaray'da çalkalanmalar devam ediyor. Arda'ya fazla yüklenildi, Rijkaard gitsin filan derken Galatasaray karışık iyiden iyiye. Başarısızlığın sorumlusu aranıyor, açıklamalar yapılıyor. Bu arada yaprak dökümü de Mehmet Topal ile başladı. Ardından Jo Alves'in izinsiz ülkesine dönmesi, Lucas Neill'ın izinli olarak ülkesine dönmesi derken futbolcu kalmadı neredeyse Galatasaray'da. Ayhan, Baros, Elano, Hakan Balta'nın tedavilerine devam ediliyormuş. Tek dertleri üçüncü bitirebilmek ligi.

Bizim tarafta ise Cem Can cezalı, O'nun dışında eksiğimiz yok. Ancak bizde de hafta içi çıkan yolcu listesi oyuncuların morallerini iyi yada kötü yönde etkileyebilir. Başka yerlere kapak atmak isteyenler biraz daha hırslı oynayabilir. Bunun dışında İlhan'ı Thomas Doll'un istemediği, Cavcav'ın bunu duyup kızdığı ve ufak çaplı kriz çıktığı haberleri geldi. Haber gerçekse İlhan maça adapte olamayabilir. En çok merak edilen ise Mustafa Pektemek'in oyunu şüphesiz. 2.5 milyon euro'ya Galatasaray'a transfer olacağı haberleri çıktı. Bizde gelenek gibi birşeydir transfer belli olunca o takıma gol atar futbolcular keza Veysel ve Ahmed Hassan'da böyle oldu ve Beşiktaş'a gol atmışlardı transfer haberleri çıktıktan sonra. Mustafa'da gol atar ve sevinmezse bilin ki haberler gerçek ve Galatasaray'a gidiyor. Bakalım nasıl bir maç olacak. Yapılan transferler bu maçtan daha çok heyecanlandırıyor. Erken başladık, genç oyuncuları da keşfedip takıma adapte etmek adına son maçta bir iki altyapı oyuncusu oynatsak misal forvette Artun Akçakın güzel bir yetenek denenebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara