28 Mayıs 2010 Cuma

İşte Gerçek Gençler! A2 Takımımız Şampiyon!

Bu sene statüsü değiştirilerek ismi PAF liginden A2 ligine çevrilen turnuvada Kuzey grubunu 2. olarak tamamlayıp finallere kalmaya hak kazanan Gençlerbirliği A2 ekibimiz finallerde 2 gruptan ilki olan A grubunda Beşiktaş, Gaziantep ve Antalyaspor ile mücadele etti. Bu karşılaşmalarda Gaziantep'i 2-0 ile Antalyaspor'u 2-1 ile geçen ekibimiz Beşiktaş'a 4-1 kaybetse de grubunu lider olarak tamamladı ve B grubunun birincisi Ankaraspor ile final oynmaya hak kazandı.

Yozgat Bozok Stadında ki final maçında rakibini 3-1 ile geçen gençlerimiz kupanın sahibi oldu. Sezon içinde Efşan ve Özkan'ı A takıma gönderen ekipte u-17 milli takımında fırtınalar estiren Artun Akçakın'ın eksikliğine rağmen kupayı almasını bildi. Final maçında Artun olmasa da son Denizli ve Antep maçlarımızda kalemizi koruyan Özkan ve A takımda forma giyemese de bir kaç kez 18'de yer alan genç defans oyuncumuz Efşan maçta forma giydiler. Aynı zamanda Efşan'da bir gole imzasını atarak başarıda büyük pay sahibi oldu.

Gençlerbirliği taraftarı olarak en büyük zevkimiz, altyapıdan çıkan gençlerimizi izlemek ve gelişimlerini takip etmektir. Bu şampiyonluk haberi hepimizi mutlu etti. Teşekkürler Gençler.

3 yorum:

Umak dedi ki...

Tebrikler Gerçek Şampiyona...

celine dedi ki...

ah bi de bu çocukları cavcavın a takıma çıkaracağını ve bu saçma sapan kasetten izleyip yabancı alma sevdasından vazgeçeceğini bilsek...

Gençay Ergez dedi ki...

@l_f_celine
haklısın keşke alsa ya.. billy mehmet denen adamı oynatacağımıza artun'u oynatırız ara ara daha verimli olur

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara