25 Mart 2011 Cuma

Gençlerbirliği Sokağı!

 Facebook'ta amaçsız bir şekilde dolanırken tesadüfen çok değerli taraftar ağabeylerimden Murat Aykent'in profil fotoğrafı dikkatimi çekti. Tıklayıp baktığımda karşılaştığım manzara aynen üstteki fotoğraftır. Sabahın ilk ışıklarında aklım şaştı. Gençlerbirliği'nin taraftarının azlığını hep bir semt veya şehre aidiyet uyandırak ismi olmamasına bağlamıştık lakin artık bir sokağımız var. Murat Aykent ağabeyimizin objektifine yakalandığını düşündüğüm bu foto için bu saatlerde Murat ağabeyi bulamayacağımdan kendim şöyle inceden bir araştırdım ve altta sokağa ait google map uydu haritasını buldum.
Orjinal boyutu için resme tıklayınız.
Sokağımız maalesef Ankara'mızın uzağında ve pek haz etmediğimiz İstanbul'da. Zaten tabelanın sol üst köşesinde İstanbul Belediyesinin logosu bulunmakta. Fakat tam olarak adres isterseniz şöyle vereyim;

Kordonboyu Mahallesi, Kartal/İstanbul, Posta Kodu: 34860

Kartal Belediyesinden soruşturmak lazım aslında bu isim nereden geliyor diye. Ama beklemediğimiz bir cevap almak yerine sokağımızın olmasının tadını çıkarmak gerek gibi. Ankara'da yaşayıp İstanbul takımlarını tutanlara inat bu sokakta yaşayanlarda Gençlerbirliği'ni tutsa bizde İstanbullulara nispet yapmak için ufaktan başlasak ya =D. Adresi açık verdik gidip görenler olursa fotoğraflarla sokağımızı şöyle yakışıklı bir fotoğrafını çeksin =D.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara