31 Aralık 2009 Perşembe

Alparslan Erdem Gençlerbirliği'nde!!!

Galatasaray'ın genç sol beki Alparslan Erdem Gençlerbirliği'nde. Galatasaray'ın geçen sezon Werder Bremen II takımından aldığı gurbetçi futbolcu, bu sezon ki oyunuyla teknik direktör Frank Rijkaard'ın gözüne giremedi. Gözden çıkarılan genç sol bek ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak.



Alparslan Erdem Kimdir?



Alparslan Erdem, Almanya doğumlu 21 yaşında sol bek oyuncusu. 1988 doğumlu futbolcu futbola 1994 yılında Almanya'da başladı. 2006 yılında Werder Bremen'in 3. ligde ki genç takımına transfer oldu. 2006-2008 yılları arası Werder Bremen II formasıyla 38 maça çıkmış. 2007 yılında ümit milli takıma seçilen genç futbolcu, ümit milli takım formasını 6 kez terletti. 2008 yılında Galtasaray'a transfer olan Alparslan, 9 resmi maçta forma giydi. Çıktığı maçlarda umut vaadeden futbolcu, Rijkaard'ın başa gelmesiyle gözden düştü.



Sol bek sıkıntımıza derman olması beklenen futbolcu için ne kadar bonservis bedeli ödeneceği açıklanmadı. İlhan Cavcav'ın kündesine gelmezsek iyi bir transfer yaptık bana göre. Ancak açıklanmayan transfer bedeli kafalarda soru işareti bıraktı. Galatasaray'ın talip olduğu Orhan Şam bu transferde kullanılmış olabilir. Bana kalırsa Orhan Şam ile bir miktar para alırsak sorun değil ancak, Galatasaray'ın bir diğer talip olduğu isim Mustafa Pektemek'in gitmesinden korkuyorum. Galatasaray bu kadar istediği isim varken kolay bir transfer yapmamızı sağlamaz gibime geliyor. İşi yokuşa sürüp istediğini almak ister. Orhan Şam defalarca İstanbul takımlarına gitmek istediğini deklare etti bu sebeple tutmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum ancak Mustafa Pektemek giderse halimiz yaman olur ikinci devre.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara