18 Aralık 2009 Cuma

Yeni Stadyum Bu Sefer Gelecek Gibi!


2016 Avrupa Futbol Şampiyonasına aday olan Türkiye, bu turnuvada kullanılacak statları belirlemiş. Buna göre eldeki mevcut İstanbul Olimpiyat Stadı ile Kayseri Kadir Has Arena'da ufak çaplı yenileme çalışmları yapılacakmış.


Ayrıca kullanılacak diğer statlar ise yapımı süren Seyrantepe Stadı olacakmış. Bu üç stadın yanında, Ankara, Bursa, Eskişehir, Konya, Antalya ve İzmir'de yapılacak yeni statlar kullanılacak. Ankara'ya stadyum yapımı yıllardır gündemde olan bir mevzu. Yok 19 Mayıs yıkılacak, yok başka bir yere stadyum yapılacak derken bu son gelen haber beni bir nebze rahatlattı. Şöyle güzel bir sahaya kavuşmak Ankara'lı futbolseverleri maçlara daha çok teşvik edecektir kanaatindeyim. Mağara gibi girişleri olan, çimleri her sene olay olan 19 Mayıs'ın yerine güzel bir stad gerçekten harika görünüyor düşüncesi bile.


Bütün bunların yanında bir temennim de artık şu Balkan ülkesi kompleksinden kurtulup, koşu sahası olmayan, tribünle sahanın dipdibe olduğu stadların yapılması güzel ülkeme. TFF yetkilileri bugün Antalya'da UEFA heyetine statlar hakkında bilgi verecekmiş, ya şu UEFA bi güzellik yapsada şu şampiyonayı bize verse ya da son dakikaya kadar nerede olduğunu açıklamasınlarda statların yapımı bitirilsin. Vallaha büyük sevap işlerler.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara