11 Temmuz 2009 Cumartesi

Steaua Bükreş İle Hazırlık Maçına Çıkıyoruz



Steaua Bükreş'in sezon açılışı için bugün Romanya'da bir hazırlık maçı yapacağız. Çok fazla bir transfer yok takımımızda o yüzden bu maç takımın nasıl oynayacağını görmek açısından iyi bir karşılaşma olabilir. Steaua Bükreş, avrupada oynayan Romen futbolcuların olmadığı ufak Romanya Milli Takımı diyebiliriz. Romanya takımları arasında en başarılı takım Bükreş ekibi. 1986 yılında Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde Barcelona'yı yenerek kupayı kaldırmış ve büyük bir başarıya imza atmış. Ciddi bir rakip diyebiliriz.

Gerçi tam olarak kendi oyunumuzu oynayabilir miyiz muamma çünkü bir sezon açılışı maçı ve o kadar taraftara oyuncuları tanıtıp sonra da kendi sahalarında yenilmek istemezler heralde. Anlaşmalı bir maç olabilir belki de izleyip görmek lazım. Bir sorunda burda "nereden izleyeceğiz?" Romanya televizyonu olan "Antena 1" adlı kanal verecekmiş sanırız bu maçı.*

Bu da canlı yayın için internet linki; http://www.antena1.ro/index.php?page=live

Kesin burdan izlenebilir diyemiyorum ancak denemekte fayda var. Maç Türkiye saati ile 21.3o'da başlayacak deniyor resmi sitemizde.







*Bu bilgiyi Erdem Ceydilek arkadaşımızın, aynı zamanda adminide olduğu site olan alkaralar.com adresine yazdığı post'dan okuyarak burada paylaştım. Buradan kendisine bu bilgi için teşekkürlerimi sunarım.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara