7 Temmuz 2009 Salı

Çok Sevgili Yöneticiler Açıklama Bekliyoruz!!!!


Geçen sezondan akıllanmadığımızı gösteren bir haberle sarsıldım bugün. Sözleşmeleri bitince yenileyin yenileyin dediğimiz futbolcularımız Mehmet Nas ve Hakan Aslantaş ile sözleşme yapmayan ve başka takımlara kaptıran takımımız yeni sezon için hangi yolda ilerliyor bilemiyorum. Sporx.com ve mynet.com adlı internet sitelerine düşen haber de bu sezon en iyi futbolu oynadığını düşündüğümüz ve daha çok şeyler beklediğimiz Avustralyalı futbolcumuz James Troisi'nin Kayseriye satıldığı yazıyordu. Sadece bizim değil bütün futbolseverlerin bu çocukta iş var dediği adamın satılması hangi aklın eseridir çok merak ediyorum doğrusu.


Geçen sezon düşmekten kıl payı kurtulan takımımızda birşeyler değişsin, yenilensin, tekrar eski Gençlerbirliği kimliğini yakalayım derken bu haber şok etkisi yarattı bende. Çıkıp ajanslara Türkiye Kupasını istiyoruz diyen yöneticiler, ilk 10da bitirmek istiyoruz diyen çok sayın yöneticiler ne yapmak istiyorlar kesinlikle sorgulanması lazım. Bu haber doğruysa eğer hedefimizin bizim kardeş takım olan Hacettepe'nin yanına gitmek olduğu çok açıktır. Bari en başından bunu deyinde kimse heveslenmesin. Henüz Engin transferinden alınan 2oyuncunun varlığı bile açıklanmamışken, Mehmet Nas ve Hakan Aslantaş elde tutulamayıp yanlış yapılmışken, bu 3. kazık niye çok sevgili yönetim!!!!!!!


Sabah Troisi'nin henüz takıma katılmadığı için ceza verileceği haberleri çıktı basında. Bu satış bir ceza mıdır? Bu ceza kimedir? Haber henüz bu iki site dışında bir yerde çıkmadı ama çok sevgili yöneticilerimiz biran evvel bu konuya açıklık getirirse çok iyi olacaktır. Haber alınamıyor denilen Troisi için Kayseri'de diye yazan bu haber doğruysa yazıklar olsun diyorum. Bu vakite kadar transferde arpa boyu yol edemeyen yöneticiler, biz taraftarlara yılın kazığını attı diyebilirim. Yerine dünyaca ünlü birini getirebiliyorsak eyvallah diyelim ancak bu yapılan hiç hoş olmadı.


Biran önce açıklama bekliyoruz!!



umarız gerçeği yansıtmıyordur ve yalanlanır bu haber.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara