5 Aralık 2009 Cumartesi

Gençlerbirliği Ve Rakiplerimiz 2009-2010 Sezonu 15. Hafta


Son 7 sezonun en iyi başlangıcını yapan takımımız, yarın Ankara'da Ankaraspor karşısında hükmen aldığı galibiyet dışında, galibiyet sevinci tadamamış Denizlispor'u ağırlayacak. Maçın böyle bir durumu olması hep beni ürkütür, çünkü böyle teknik direktör değiştiren ya da yüksek fiyata alınan golcü haftalarca atamadığı golünü bize atar ve galip gelirler. Böyle bir şansızlık mı desem bilmiyorum üstümüzde garip birşey var.


Geçen hafta tam yükseliyoruz derken oynanan bir kritik maçı daha kaybeden takımımız bu hafta zayıf rakibi karşısında mutlak 3 puan almak zorunda. Hafta içinde kırık burnuna darbe alan Radeljic ile ayağına darbe alan Harbuzi antremanı yarım bırakmak zorunda kalmış ancak maç için bir problem oluşturmayacak gibi gözüküyor. Karnında ağrı bulunan ve serum tedavisi gören Aykut Demir'de kadroda olacaktır büyük ihtimalle. Kadroda bir eksik yok, yalnız bir daha ki hafta yine içeride ağırlayacağımız Gaziantep maçı için 3 oyuncumuz sarı kart sınırında. Radeljic, Kerem ve Mustafa Pektemek bu maçta sarı kart görmeleri halinde Gaziantep maçında arkadaşlarını yalnız bırakacaklar. Fair-Play liginde zirvede olduğumuz şu günlerde Kerem dışında diğer oyuncuların sarı kartla pek işi olmayacağını düşünüyorum bu maçta.


Denizlispor cephesi ise geçen hafta başa getirdikleri Ankaragücü'nün emektar kaptanı Hakan Kutlu ile ilk maçında Ankaragücü karşısında bir mağlubiyet daha aldı. Bu maçları muhakkak zor olacaktır ve geçen sene bu senaryoyu yaşayan Gençlerbirliği'nden edindiğim tecrübeyle oyuncular bu maça stresli çıkacaktır. İlk golü bulmamız halinde Denizlisporu çözebiliriz. Ankara'da bizi en son 2007-2008 sezonunun ilk yarısında oynanan karşılaşmada yenebilen Denizlispor ayrıca geçen sezonun 32. haftasından beri ligde galibiyet yüzü görmedi. Bu baskıyı geçen sene bizde çok yaşadık ve sakin olup, şuurlu oynadığımız takdirde rahat bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum. Tabii ki bizim oyuncularında geride bıraktıkları kritik Antalya mağlubiyetini unutmaları gerekiyor.


Son olarak bilet fiyatlarınıda vereyim, Ankara'lı ve Ankara'da olan bütün sporseverlerin bu maça gelmesini ve bizleri desteklemesini rica ediyorum.


Kale Arkası Tribün: 5 TL

Kapalı Tribün: 15 TL

Maraton Tribün: 10 TL

Misafir Takım Kale Arkası: 5 TL

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara