22 Aralık 2009 Salı

Djite'ye Af (!)


Gönderilmesi gündemde olan 3 siyahi futbolcudan Djite'ye af çıktı. Patiyo Tambwe ve Jacques Momha ile birlikte gönderilmesi gündemde olan Bruce Djite antremanlarda ki formuyla Thomas Doll'un gözüne girmeyi başarmış. Sezon sonuna kadar şans verilecekmiş kendisine gelen haberlere göre.


Zaten revizyon olayı açıklanmaya başlandıktan sonra yazdığım yazıda, bir ihtimal Djite'nin kalabileceğini söylemiştim. Sebebim yükselebilecek bir form değildi. Sebep olarak İlhan Cavcav'ın para politikasını göstermiştim ki bu yükselen form grafiği haberi bana kalması yönünde ki başlıca etkenlerden biri olarak gözükmüyor hala. Nedenini bir kez daha açıklayacak olursam, yazın Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası'nda Avustralya Milli Takımıyla boy gösterecek Bruce Djite. Bir takıma yüksek bir fiyatla oyuncu satmak için Dünya Kupası'ndan güzel raf olamaz elbette. Olası bir patlama da göz önüne alınırsa kurt başkan İlhan Cavcav için biçilmiş kaftan bu durum.


Hiç bir şeye sözüm yokta, Djite takımda kalacak diye becerikli bir forvet almazsa bu takım, yine Cavcav'ın kurbanı olacak gibi. Thomas Doll baskı yapsa bi türlü, yapmasa bi türlü. Zıt düşecekte Cavcav'la gönderilecek diye ödümüz kopuyor zaten. Bakalım ara transfer dönemine sayılı günler kala başka ne gelişmeler olacak?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails
Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bu Blogda Ara